En Kolay Kredi Notu Sorgulama

En Kolay Kredi Notu Sorgulama

Banka kredi talebinde bulunurken tüm bankaların ilk olarak sorguladığı ve baktığı şey kredi notumuzdur.

     Banka kredi talebinde bulunurken tüm bankaların ilk olarak sorguladığı ve baktığı şey kredi notumuzdur. Eğer bu not düşükse çoğu zaman kredi talebimiz onaylanmıyor. Kredi notu bireylerin risklerini, göreceli olarak belirler. Kredi başvurusu yapmadan önce kredi puanımızı öğrenmekte fayda vardır. En kolay yollarını alt metin de sizler için sıraladık.

      İlk olarak çalıştığınız bankanın müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz kredi notunuzu öğrenmek için. Bunun yanı sıra Findeks.com ismiyle reklamlarda da duyurulan finansal veri tabanlı sisteme ücretsiz olarak TC kimlik numaranızla üye olarak kolay şekilde kredi notunuzu sorgulayabilirsiniz. Bu sistem tamamen güvenilirdir. Size özel belirlenen kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapmaktasınız. Diğer bir yolu ise Avea’nın müşterilerine özel sunduğu hizmettir. Belirlenen numaraya TC kimlik numaranız ve doğum tarihinizi kısa mesaj olarak gönderiyorsunuz anında kredi notunuz tarafınıza iletiliyor.

 

       En kolay kredi notu sorgulama yollarından birisini deneyerek kredi puanınızı öğrenin ve kredi taleplerinizi bu doğrultu da yapın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.