En “hak”edenin ödülü Şan'dan

En “hak”edenin ödülü Şan'dan

Torku Konyaspor'da “Efsanelere Vefa” ödülünün ikincisi Torku Konyaspor'a uzun yıllar hizmet etmiş, dahası yeşil-beyazlı kulübün 3-5 efsane futbolcusundan birisi olan Salih Eken'e takdim edildi

İLKİ SUAT KAYA'YA VERİLMİŞTİ

Torku Konyaspor'da  geçmiş yıllarda başkan, yönetici, teknik adam ve futbolcu olarak hizmet veren isimleri onure etmek adına düzenlenen 'Efsanelere Vefa' ödül töreninin ikinci konuğu yeşil-beyazlı ekibin eski, ama eskimeyen futbolcularındandan, hizmetkarlarından birisi olan ve halen Torku Konyaspor'un U21 takımının Teknik Sorumlusu Salih Eken'di. 1984-1992 yılları arasında 8 sezon Torku Konyaspor'da forma giyen ve 1987-88 sezonunda  yeşil-beyazlı takımla birlikte şampiyonluk sevinci yaşayarak Süper Lig'e yükselen kadroda yer alan Salih Eken, Torku Konyaspor'un Gaziantepspor ile Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda oynadığı karşılaşma öncesinde Kulüp Başkanı Ahmet Şan tarafından ödüllendirildi.

ŞAN: SALİH'İN KATKISI UNUTULMAZ

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Konyaspor tarihine verdikleri mücadele ve emeklerle katkı sağlayan isimlerin unutulmadıklarını göstermek amacıyla ilkini Galatasaray maçında başlattıkları organizasyonda, Konyaspor'a futbolculuk ve teknik adam olarak başarıyla hizmet veren Salih  Eken'i unutmadıklarını ve günün anısına ödüllendirdiklerini belirtti. Başkan Ahmet Şan, Eken'den ilerleyen dönemlerde de başarılı hizmetler beklediklerini söyledi ve bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kulüp Başkanı Ahmet Şan, konuşmaların ardından Salih Eken'e günün anısına bir plaket ve 42 numaralı isminin yazılı olduğu Konyaspor forması takdim etti.

KONYASPOR BENİM HERŞEYİM

Konyaspor'a hizmet vermenin büyük bir onur ve gurur olduğunu ifade eden  efsane  futbolcu ve Konyaspor U21'in Teknik Sorumlusu Salih Eken'de yaptığı kısa konuşmada, "Böyle güzel şekilde hatırlanmak insanı gerçekten mutlu ediyor. Konyaspor, benim hayatımda gerçekten ayrı bir öneme ve yere sahip. İnşallah kulübümüzü ilerleyen dönemlerde daha iyi yerlerde göreceğimize inanıyorum" derken, taraftarlarımıza da kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.