En az 3 takviye  planlıyoruz

En az 3 takviye planlıyoruz

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Önder Sami Güven en az 3 oyuncu takviye etmeyi planladıklarını ifade etti. Güven ayrıca ikinci yarı daha üst sıralara tırmanacaklarına inandıklarının altını çizdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da Kulüp Başkanı Önder Sami Güven  Konya’da başlayan ikinci yarı hazırlıklarının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade ederek: “Kendi tesislerimizde yapacağımız antrenmanlarda eksiklerini tamamlayacak takımımız sonrasında yapacağı on günlük Antalya kampı ile lig hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürecektir. Ligin ilk yarısında birçok müsabakada rakiplerimizden iyi oynamamıza rağmen skor olarak karşılığını alamamıştık. Takımımız yapacağı çalışmalar ile bu yöndeki eksikliği gidererek mücadelenin karşılığını alabilmek adına lige hazır girmeye çalışacaktır. Takımımızdan beklentimiz, yaşanan şanssızlıkların da önüne geçerek ligin ikinci yarısında daha iyi performans göstermesi olacaktır. Bu anlamda yönetim kurulumuz gereken her türlü fedakarlığı yapmaya çalışmaktadır. Amacımız ligi olabildiğince üst sıralarda tamamlamak olacaktır” dedi.

TRANSFER DÜŞÜNÜYORUZ

Transferle ilgili de konuşan Kulüp Başkanı Önder Sami Güven : “Kadromuzun takviye edilmesi adına başlatılan çalışmalar sürdürülüyor.  Kadro yapımıza uygun, genç, istikbal vaadeden isimler öncelikli olmak üzere devre arası çalışmalarında en az 3 futbolcuyu kadromuza katmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

HAZIRLIK MAÇLARI OYNAYACAĞIZ

Önder Sami Güven 5 ocak tarihinde başlayacak Antalya kampında özel maçlarla lig hazırlığının süreceğini ifade etti Güven : “Antalya kampında kondisyon çalışmalarının yanı sıra teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlarda yapacak takımımız 7 Ocak 2016 tarihinde 3.Lig 2.Grup takımlarından Payas Belediyespor ile 10 Ocak 2016 tarihinde ise 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor ile birer özel maç yapacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.