Emre Belözoğlu Ve Selçuk Şahin, Kktc'de İmza Dağıttı

Emre Belözoğlu Ve Selçuk Şahin, Kktc'de İmza Dağıttı

Fenerbahçeli futbolculardan Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin, KKTC'nin başkent Lefkoşa'daki Fenerium Mağazası'nda, sarı-lacivertli taraftarlara imza dağıttı. Kıbrıslı futbolseverler, futbolculara forma imzalatabilmek için birbirleriyle yarıştı.Fenerbahçe..

Fenerbahçeli futbolculardan Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin, KKTC'nin başkent Lefkoşa'daki Fenerium Mağazası'nda, sarı-lacivertli taraftarlara imza dağıttı. Kıbrıslı futbolseverler, futbolculara forma imzalatabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve ona eşlik eden Emre Belözoğlu ile Selçuk Şahin, KKTC'deki bazı temaslarının ardından taraftarların formalarını imzaladı. İmza etkinliğinde futbolseverler, tecrübeli futbolculardan imza alabilmek için birbiriyle yarıştı, zaman zaman izdiham yaşandı.

Lefkoşa'daki Fenerium Mağazası önünde uzun kuyruk oluşturan sarı-lacivertli taraftarlar, Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin'den imza alabilmek için saatlerce mağaza önünde bekledi. Formalarını imzalatan taraftarlar, daha sonra bu futbolcularla poz verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.