Emmioğlu’nun 9. Umre çekilişi yapıldı

Emmioğlu’nun 9. Umre çekilişi yapıldı

Konya'nın hazır giyim sektöründeki markalarından Emmioğlu Giyim Mağazaları 9. Umre kampanyasının çekilişini aziziye Kültür Merkezi’nde düzenlediği program ile yaptı.

Konya'nın hazır giyim sektöründeki markalarından Emmioğlu Giyim Mağazaları 9. Umre kampanyasının çekilişini aziziye Kültür Merkezi’nde düzenlediği program ile yaptı. Kasım ayından beri devam eden kampanya ile Emmioğlu Giyim Aziziye Mahallesi Piri Mehmet Paşa Çarşısı’ndaki mağazasından tek seferde 50 lira ve katlarında alışveriş yapan müşteriler arasından yapılan çekilişle umreye gönderilecek 30 kişi belirlendi.

Ayrıca programa katılanlar arasından 1 kişi ve Emmioğlu Giyim çalışanlarından bir kişi de umreye gönderilerek toplamda 32 kişi umreye gitmeye hak kazandı. Kur’an tilaveti ile başlayan program, Emmioğlu Giyim Mağazaları Genel Müdürü İbrahim Gökay’ın konuşması ile devam etti.  

img_9055-001.jpg

9 yıl önce ‘Allah kısmet ederse bir uçak dolusu müşterimizi Kabe ile buluşturacağız’ dediklerini hatırlatan Gökay, “Bu zamana kadar düzenlemiş olduğumuz kampanyalar ile 185 müşterimiz Kabe ile buluştu. 9. Umre kampanyamız 17 Aralıkta sona erdi. Bu kampanyanın sonucunda umreye gönderdiğimiz müşteri sayımızı 215’e ulaştıracağız. Kutsal toprakların güzelliklerini müşterilerimizin de görmesini istiyoruz. Bizleri bu günlere getirenler, bu kampanyaları yapmamızı sağlayanlar müşterilerimizidir. Bundan sonra da Emmioğlu Giyim, kazanımlarını müşterileri ile paylaşmaya devam edecektir. 30 müşterimizi umreye göndereceğiz ama bir sürpriz daha yapalım dedik. Salonumuza gelen kardeşlerimiz arasından da bir kişiyi umreye göndereceğiz. 9. kampanya döneminde emek veren personelimize ve Nasip Turizm yetkililerine teşekkür ediyorum. Umre seyahatimiz 3 Mayısta Konya’dan direk çıkışla olacak” şeklinde konuştu.

img_9045.jpg

Nasip Turizm adına konuşan Nasip Turizm Genel Koordinatörü Mustafa Topal da yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Geçen yıl da burada kardeşlerimizi umreye göndermiştik. Emmioğlu Giyim yetkililerine hayırlı güzel bir etkinliği sebep oldukları için teşekkür ediyorum. 30 kıymetli Emmioğlu Giyim müşterisini Nasip Turizm müşterisini kutsal topraklara götüreceğiz. Oralar herkesin görmesi gereken yerler. Ailecek, çoluk çocuk gitmek lazım.”

Konuşmaların ardından noter huzurunda Emmioğlu Giyim tarafından umre ödülü verilecek 32 kişinin çekilişi yapıldı.

Kazanan talihlilerin isimleri ise şu şekilde:

1-Zeynep Sönmez

2-Emine Akbay

3-Yaşar Kara

4-Selami Topçu

5-Ari Rıza Burçak

6-Fadim Ser

7-Mustafa Aran

8-Bayram Mecit Talaslı

9-Ahat Akkoç

10-Hüdaverdi Alkan

11-Kezban Karacan

12-Emet Teke

13-Münevver Çağlar

14-Necla Akdemir

15-Muhammet Koca

16-Memiş Öksün

17-Muhittin Furun Kayak

18-Özgür Erdem

19-Mehmet Kılıç

20-Ayşenur Dikilitaş

21-Arafat Turgut

22-Şenol Koçeker

23-Fadime Kalaycı

24-Hüseyin Yöney

25-Kezban Parlak

26-Ayşe H. Beğen

27-Ayşe Öcal

28-Mustafa Sarı

29-Ali Elmalı

30-Gülizar Mert

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

img_9047-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.