Emlak Zengini Yaşlı Çift Önce Kafadan Kurşunlanmış

Emlak Zengini Yaşlı Çift Önce Kafadan Kurşunlanmış

İznikli emlak zengini çift Ahmet Refik Öner ve Emine Öner, önce kafalarına ateş edilerek öldürülüp sonra parçalanmış.Bursa’nın İznikli ilçesinde yaşayan emlak zengini çift Ahmet Refik Öner ve Emine Öner'in cinayetiyle ilgili adli tıp...

İznikli emlak zengini çift Ahmet Refik Öner ve Emine Öner, önce kafalarına ateş edilerek öldürülüp sonra parçalanmış.

Bursa’nın İznikli ilçesinde yaşayan emlak zengini çift Ahmet Refik Öner ve Emine Öner'in cinayetiyle ilgili adli tıp raporunun içeriği belli oldu. İstanbul Adli Tıp Kurumu, oğulları Kenan Öner tarafından katledilen yaşlı çiftin kafataslarında mermi deliği tespit etti. Kurum, yaptığı incelemede çiftin sağken önce kafalarına birer el ateş edilerek öldürüldüğünü belirledi. Çiftin cesetlerinin daha sonra parçalandığı belirtildi. Emlak zengini çiftin kızı Zeliha Bedel, Adli Tıp'tan gelen raporla bir kez daha yıkıldı.

Bu arada anne ve babasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Kenan Öner’in 2005 yılında ortadan kaybolan eşi Canan Öner'i de öldürmüş olabileceği şüphesi ciddiyetini koruyor. O dönem kapanan dosya, Bayrampaşa Cumhuriyet Savcılığı'nca yeniden açıldı.

DUVARDAKİ KAN İZLERİ

Polis kriminal ekipleri, yaşlı çiftin bulunmasının ardından çiftin yaşadığı Bayrampaşa’daki evinde kayıp eş Canan Öner'i arama çalışması yapmış, duvarlarda kan izine rastlamıştı. Evin duvarlarındaki kan izleri, çiftin oğulları Canberk Öner'den alınan DNA örneği ile karşılaştırılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Kan örnekleri ile DNA uyuşursa Canan Öner'in de cinayete kurban gittiği sonucuna varılacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.