Emine Erdoğan, Mezun Olduğu Okulu Ziyaret Etti

Emine Erdoğan, Mezun Olduğu Okulu Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eşi Emine Erdoğan, 1967 yılında mezun olduğu Üsküdar’daki Zeynep Kamil İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul bahçesinde öğrenciler tarafından “Hoş geldin” yazısıyla karşılanan Erdoğan, duygulu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eşi Emine Erdoğan, 1967 yılında mezun olduğu Üsküdar’daki Zeynep Kamil İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul bahçesinde öğrenciler tarafından “Hoş geldin” yazısıyla karşılanan Erdoğan, duygulu anlar yaşadı.

Saat 11.30 sıralarında mezun olduğu okula gelen Erdoğan’a Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız eşlik etti. Emine Erdoğan, ilk olarak Zeynep Kamil İlkokulu Müdürü Feyzullah Güler’i makamında ziyaret ederek bilgi aldı. Daha sonra 1- B sınıfına giren Erdoğan, örencilerle ders sırasına oturdu. Öğrenciler, Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu. Emine Erdoğan, yanında getirdiği ceviz ve üzüm paketlerini öğrencilere vererek sağlıklı beslenmelerini önerdi. Daha önceden hazırlık yapan öğrenciler Emine Erdoğan'a bir sürpriz de yaptı. Küçük yaşta ailesi ile çektirdiği fotoğraftan puzzle yapmaya çalıştı. Bu sırada puzzle numaralarını karıştıran öğrenciler fotoğrafı Erdoğan'ın yardımıyla tamamladı.

Annesi ve bir yakınının fotoğrafını gören Erdoğan, çok duygulandığını söyledi. Fotoğraf öğrenciler tarafından Erdoğan’a hediye edildi. Ziyaretin ardından okulun bahçesine çıkan Emine Erdoğan, öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

VELİLER ŞİKETTE BULUNDU

Bu arada okul dışında bekleyen bazı veliler Emine Erdoğan ile konuşmak istedi. Bazı veliler okulun bakımsız olduğunu, Emine Erdoğan'ın gelmesi nedeniyle boyandığını söyledi. Sesini Erdoğan'a duyurmaya çalışan bir veli ise, "Siz geliyorsunuz diye okul boyandı. Normalde astım hastaları bu okula gelemiyorlar" diye bağırdı. Velinin şikayetlerini duyan ve el sallayan Emine Erdoğan okuldan ayrıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.