Emekli Olmaları İçin Birikmiş Prim Borcu Olan Çiftçilere Destek

Emekli Olmaları İçin Birikmiş Prim Borcu Olan Çiftçilere Destek

Samsun’un Bafra ilçesinde Bafra Ziraat Odası Başkanlığı çiftçilere sağlanan SGK kampanyasına ilişkin olarak Şekerbank Bafra Şubesi ile sözleşme imzalandı. İmzada Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl ve Şekerbank Bafra Şube Müdürü...

Samsun’un Bafra ilçesinde Bafra Ziraat Odası Başkanlığı çiftçilere sağlanan SGK kampanyasına ilişkin olarak Şekerbank Bafra Şubesi ile sözleşme imzalandı. İmzada Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl ve Şekerbank Bafra Şube Müdürü Burçin Evli, Bafra Şekerbank Tarım Bankacılığı yetkilileri hazır bulundu.

Şekerbank Şube Müdürü Burçin Evli, “Şekerbank, emekli olmak için birikmiş prim borcu olan çiftçilere, borçlarını taksitle ödeme imkanı sunuyor. Anadolu Bankacılığı’ anlayışıyla köyden kente yerel bankacılıkta 60 yılı aşkın uzmanlığı ile tarım üreticilerinin ihtiyaçlarına özel ürün ve hizmetler sunan Şekerbank, çiftçilerin Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan borçlarını tek seferde ödeyerek emekli olmalarına olanak sağlayan bir kampanya başlattı. Banka, yeni başlattığı kampanya ile prim borçlarını ödeyerek emekli olmak isteyen çiftçilere uygun faiz oranları ve aylık taksit ödeme seçeneği ile 36 aya, yıllık ödeme seçeneği ile 5 yıla varan vadelerle finansman desteği sağlıyor. Kampanyadan, SGK’ya birikmiş borcu olan ve ödenmesi halinde emekliliğe hak kazanacak çiftçiler yararlanabiliyor. Yıl sonuna kadar devam edecek kampanyaya, Şekerbank’ın tüm şubelerinden başvuru yapılabiliyor. Çiftçimizin tüm zorlu dönemlerinde yanında bulunmaktayız, kampanyanın Bafra çiftçileri için bir fırsat olduğunu biliyoruz. Bafra Ziraat Odamıza duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz. Bu kampanyanın tüm çiftçilerimize ulaşması için tüm köylerimizde bilgilendirme toplantılarımızda devam etmektedir. Amacımız olabildiğince fazla çiftçimizle görüşerek, çeşitli sebeplerden ötürü gerçekleştiremedikleri emeklilik hayallerine ulaşmalarını sağlamaktır. Yıl sonuna kadar sürecek olan bu kampanya Bafralı çiftçilerimize hayırlı olsun.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.