Elmalı Belediyesi'nden Evde Sağlık Hizmeti İçin Araç Ve Personel Desteği

Elmalı Belediyesi'nden Evde Sağlık Hizmeti İçin Araç Ve Personel Desteği

Antalya Elmalı Belediyesi evde sağlık hizmetlerinin mesai saatleri dışında da devam etmesi için ilçedeki hastaneye personel ve araç desteği sağlıyor. Konuyla ilgili hastane bahçesinde düzenlenen programda Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel...

Antalya Elmalı Belediyesi evde sağlık hizmetlerinin mesai saatleri dışında da devam etmesi için ilçedeki hastaneye personel ve araç desteği sağlıyor.

Konuyla ilgili hastane bahçesinde düzenlenen programda Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan TAŞ ve Elmalı Belediye Başkanı Avukat Ümit Öztekin arasında protokol imzalandı. Programda konuşma yapan Dr. Taş Antalya’da 8 bin 143 evde sağlık hastasına ulaşıldığını söyledi. Evde Sağlık Hizmetlerinden evlerinde yatağa bağımlı halde olan ve hastaneye gelemeyecek durumda olan hastaların yararlandığını belirten Taş, "Evlerine giderek verilen yara bakımı, pansuman, fizik tedavi vb. hizmetler hastaların yaşam kalitesini arttırarak hayata tutunmasında büyük önem arzetmektedir. Temel amacımız hastalarımıza tıbbi bakım ve tıbbı destekleri sağlamış olmaktır. İnşallah belediyeler ve yerel yönetimler ile birlikte sosyal destek ve bakım verildiği zaman bu hizmetlerin kalitesi daha da artmış olacaktır." diye konuştu.

Elmalı’da bir çok vatandaşın evde sağlık hizmetine ihtiyacı olduğuna değinen Başkan Ümit Özgekin de araç ve personel sayılarını arttırarak daha hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.