Eller kollar bağlı

Eller kollar bağlı

Bank Asyada bir çok takım yeni sezon için kadrolarını şekillendirirken, temsilcimiz Konyaspor ile Konyada çalışmak isteyen teknik direktör Vural da CAStan gelecek iyi haberleri bekliyor

Konyaspor’un transfer umudu, Uluslararası futbol mahkemesi CAS’ın vereceği kararda. Sırp futbolcu Milos’un alacağının ödenmemesi nedeniyle verilen 500 bin liralık para ve 2 dönemlik transfer yasağının kaldırılması için yapılan itirazın 10 gün içerisinde belli olması beklenmekte. Yeşil-beyazlı yöneticiler, CAS’ın vereceği olumlu veya olumsuz karara göre plan yaparak yeni dönem hazırlıklarına başlayacaklar.

 

Konyaspor’da, planlamanın önceliği teknik kadronun belirlenmesine verilecek. Onun ardından kadro şekillenerek, yasağın kalkması halinde dış transfer çalışmalarına başlanacak. Alınan bilgilere göre, Konyaspor’da yeni sezon kadrosunun 24-25 kişi olarak belirleneceği, bunun 11’inin eski futbolculardan, 8 veya 10’unun gençlerden ve 5-6’sbının ise yeni transferlerden oluşacağı öğrenildi.. Lig hazırlıkları ise muhtemelen Temmuz ayının ilk haftasında Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde başlayacak. Kampı ise Bolu veya Kızılcahamam da gerçekleştirilecek.

 

Bu arada, Konyaspor yönetiminin, CAS’ın kararını beklemeden planlama yapmak için kolları sıvadığı ve kadronun çıkacak karara kadar belirlenerek o doğrultuda hareket edileceği bildirildi. Bilindiği gibi teknik direktör adayı Yılmaz Vural ile geçtiğimiz günlerde biri telefon görüşmesi yapılmış ve CAS’ına kararının ardından masaya oturulması konusunda görüş birliğine varılmıştı.. Transferin 14 Haziran Salı günü başlamasına karşın, Konyaspor’da yasak nedeniyle ilk haftalarda imzalar atılamayacak. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.