Ekrem Coşkun 'Tost' hizmete girdi! Herkes 20 liraya karnını doyuracak

Ekrem Coşkun 'Tost' hizmete girdi! Herkes 20 liraya karnını doyuracak

Ekrem Coşkun Tost'un ilk şubesi, dualarla hizmete girdi. Ekrem Coşkun İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, “Hiçbir anne ve baba, evladına karşı boynunu bükmesin diye böyle bir işe girdik. Bu bir sosyal sorumluluk projesi” dedi

Konyalı İş İnsanı Ekrem Coşkun, döner ve etliekmekten sonra tost işine de girdi. 'Ekrem Coşkun Tost' konseptli ilk işletme Yapıcı İş Merkezi Maliye karşısında dualarla hizmete girdi. Açılış törenine Coşkun ailesinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

thumbnail-img-8937.jpg

Açılış sonrası konuşan Ekrem Coşkun İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun yine “Sürüm yaparsak inşallah zarar etmeyeceğiz. Kazanamasak da kazandığımız günlere sayacağız” dedi.

thumbnail-img-8941.jpg

KONYA'DA VE TÜRKİYE GENELİNDE ŞUBELEŞECEĞİZ

Etliekmek ve dönerde olduğu tostta da ucuz fiyat politikası uyguladıklarını dile getiren Coşkun, daha sonra şunları kaydetti: “Sucuğumuzu malzemeden hiç ödün vermeden Konet yapıyor. Kaşarımız gerçek kaşar, eritme tost kaşarlarından değil. Ve şehrimizin Konet gibi büyük markalarından biri olan Konsüt ile çalışıyoruz. Tereyağımız da Konsüt’ten. Krema kullanmıyoruz. Biz, bu ekonomik şartlarda hiçbir anne ve babanın, evladına karşı boynunu bükmesini istemiyoruz. Döner işine ilk girdiğimizde bir Türkiye üzerimize gelmişti. Alnımızın akıyla o süreçten çıktık ve Türkiye markası olduk. Şimdi aynı durum tost için de geçerli. İnşallah tostta da marka olarak gerek şehir genelinde gerekse de Türkiye genelinde şubeleşeceğiz. Bu şehrin ve bu ülkenin insanları güzel şeyleri hak ediyor. Biz hiç de kolay olmayan bir yolculuğa çıktık.”

thumbnail-img-8947.jpg

İŞLETMENİN TABELASINDA DİKKAT ÇEKEN YAZI

Ekrem Coşkun Tost işletmesinde tüm şubelerde olduğu gibi yeşil, beyaz ve siyah renkleri hakim. Dükkân tabelasında ise şöyle bir yazı yer alıyor: “Bu işletmede verilen hizmet ticari amaçtan ziyade, ülke ve şehir adına sunulan sosyal sorumluluk projesidir.”

thumbnail-img-8944.jpg

EKREM COŞKUN'TA TOST FİYATLARI ŞÖYLE;

Kaşarlı tost+içecek: 20 TL
Kaşarlı-sebzeli tost+içecek: 25 TL
Sucuklu-kaşarlı tost+ içecek: 25 TL
Karışık tost+içecek: 30 TL
Karışık-sebzeli tost+içecek: 30 TL
Sebzeli-kaşarlı tavuk döner tost+ içecek: 30 TL
Kaşarlı et döner tost+içecek: 50 TL
Bedava içecekler arasında çay, ayran, sarı kola, soğuk çay, meyve suyu, şalgam yer alıyor. Tost ekmekleri ise özel ve tüm. Daha sonra dualar edildi ve kurdela kesildi. İşletmenin resmi açılışı yapıldı. Sabah itibarıyla da satışlar başladı. Ekrem Coşkun Tost, gün içinde sabah 07.15 ile 24.00 arasında açık olacak.

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum