Eker 1 Run Koşusu Başlıyor

Eker 1 Run Koşusu Başlıyor

Eker firması tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Eker 1 Run Koşusu, 21 Eylül Pazar günü Bursa Orhaneli yolunda düzenlenecek. 7’den 70’e her yaştan insanın katılacağı koşu, sporseverleri bir araya getirecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor...

Eker firması tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Eker 1 Run Koşusu, 21 Eylül Pazar günü Bursa Orhaneli yolunda düzenlenecek. 7’den 70’e her yaştan insanın katılacağı koşu, sporseverleri bir araya getirecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile hazırlanan koşu hakkında bilgi vermek amacıyla EkerPark Kafe’de basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Gençlik Spor Müdürü Dr. Süleyman Şahin, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cemal Vardar, Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Karadeniz, Eker 1 Run Koşusu Koordinatörü Prof. Dr. Tayfun Carlı ve Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker ile Eker Meydan Kordinatörü Ece Eker katıldı.

Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, bu tip aktivitelere sponsor olarak, gençlere ve yetişkinleri daha sağlıklı yaşamaya teşvik etmek istediklerini söyledi. Eker, Bursa halkını ve Bursa dışından katılacak sporcuları davet etti.

Eker I Run Koşusu Koordinatörü Prof. Dr. Tayfun Carlı ise koşu içerisinde özellikle Minik Adımlar Koşusuna dikkat çekti. Bunu çok önemsediklerini belirten Carlı, 2002 ve 2008 doğumlu çocukların koşacağını ve her yaş grubuna ödüller verileceğini ifade etti.

Gençlik Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin ise Eker ailesine böyle bir organizasyona imza attıkları için teşekkür etti. Şahin, “Her yaştan insanın katıldığı, ödüllerin olduğu bir organizasyon. Ben bütün sporseverleri, anne babaları, bütün Bursalıları bu güzel organizasyona davet ediyorum.” diye konuştu.

Bu arada, yarışmaya katılım bedelinin her yarışmacı için 5 TL olduğu ve gelirin Koruncuk Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağışlanacağı ifade edildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.