Eken: Taraftarlarımızı maça bekliyoruz

Eken: Taraftarlarımızı maça bekliyoruz

Spor Toto 2. Lig'de perde yarın açılıyor

Spor Toto 2. Lig'de perde yarın açılıyor. Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, yarın  kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin güçlü ekiplerinden biri olan Yeni Malatyaspor karşısında kazanarak zorlu maratona başlamak isteyen Anadolu Selçukluspor, yarınki maçta Konyalı sporseverlerin desteğini bekliyor. Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, ligdeki ilk sınavlarına yarın çıkacaklarını ve tek hedeflerinin iyi bir başlangıç yapmak olduğunu söyledi.
Ligde bu sezon ilk kez mücadele edeceklerini ve tek düşüncelerinin genel anlamda Konya'nın yüzünü ağartmak olduğunu ifade eden Eken; “Bunu başarmak için tüm camia olarak kenetlenmemiz gerekiyor. O nedenle alacağımız sonuçlarda taraftarlarımızın ve Konya spor camiasının bize vereceği destek büyük önem taşıyor. Yarın Yeni Malatyaspor karşısında  vereceğimiz zorlu sınavda tüm sevenlerimizi ve taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile başarılı olacağımıza inancımız sonsuz” diye konuştu.
Bugün oynanacak Yeni Malatyaspor karşılaşmasını da değerlendiren Eken; “Yeni bir takımız ve sezon öncesi oldukça verimli bir hazırlık dönemi geçirdik. Yeni bir ekip olmamız nedeni ile yaşayabileceğimiz uyum sorunun çözmek için çok sıkı bir çalışma temposu içerisine girdik ve bunu başardığımızı düşünüyorum. Malatyaspor ise iyi ransferler yaptı ve önüne büyük hedefler koydu. Onlarda bizim gibi lige iyi başlamak ve şampiyonluk hedefinden şaşmamak için mücadele edecekler. Bizde yeni bir ekip olmamıza rağmen kendi saha ve seyircimiz önünde kazanarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu açıdan bakıldığında karşılaşmanın, oldukça büyük bir çekişmeye sahne olacağını düşünüyorum. İnşallah zorlu 90 dakikanın sonunda gülen taraf biz oluruz” dedi.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.