Eken: Henüz lige hazır değiliz

Eken: Henüz lige hazır değiliz

TFF 2. Ligde mücadele edecek temsilcimiz Anadolu Selçukluspor yeni sezon hazırlıklarında son viraja girdi.

TFF 2. Lig’de mücadele edecek temsilcimiz Anadolu Selçukluspor yeni sezon hazırlıklarında son viraja girdi. Teknik Direktör Salih Eken yaptığı açıklamada 1. ve 2. etap kamplardan memnun olduğunu belirtirken, “Şu an için tam olarak hazır olduğumuzu söyleyemem. Yeni bir takım olarak daha yapmamız gereken işler var. Ancak önümüzde ortalama 15 günlük bir süre var ve bu süre bize yetecektir. Oyuncularımın göstermiş oldukları gayretlerden memnunum.” dedi.

Eken transfer çalışmalarına da açıklık getirirken, “Takımımız büyük oranda oluştu. Ancak eksik olduğunu düşündüğümüz golcü pozisyonunda bir oyuncu ile daha anlaşmak istiyoruz. Niyetimiz tecrübeli bir isim olması ancak bu noktada da işin içine maliyet giriyor. Oyuncular arasında uçurumlar oluşmaması adına daha temkinli bir şekilde bu transfer için çalışmalar devam ediyor” şeklinde görüş belirtti.

Eken, Ömer Ali Şahiner’in takımdan ayrılması konusunda sorulan bir soruya isse şu cevabı bedri, “Ömer Ali iyi bir oyuncu ve her zaman takıma faydası olacak bir futbolcu. Elbette ki ben takımda kalmasını isterim. Ancak bu noktada söz hakkı oyuncunun kendisinde ve yönetimde. Kalırsa bizim için faydalı olacağına eminim.”

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Anadolu Selçukluspor yeni sezon öncesinde Konya’da 2 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Yeşil beyazlıların şu an için hangi takımlarla karşılaşacağı netlik kazanmazken, ilerleyen günlerde rakiplerin isimlerinin ve net tarihlerin açıklanacağı ifade edildi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum