Eğitim Gönüllüsü Hayırsever Öztimur Ailesine Teşekkür Ziyareti

Eğitim Gönüllüsü Hayırsever Öztimur Ailesine Teşekkür Ziyareti

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, Öztimurlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne kazandırılan atölye binasının yapımındaki katkılarından dolayı Murat Öztimur ve ailesine teşekkür etti.Veli Sarıkaya, beraberindeki Osmangazi İlçe...

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, Öztimurlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne kazandırılan atölye binasının yapımındaki katkılarından dolayı Murat Öztimur ve ailesine teşekkür etti.

Veli Sarıkaya, beraberindeki Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ve Öztimurlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yavuz Şat ile birlikte Hayısever İşadamı Murat Öztimur’u ziyaret etti. Öztimurlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi atölye binasının yapımındaki katkılarından dolayı Murat Öztimur’a teşekkür eden Sarıkaya, "Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğuna inanıyoruz. Öztimur ailesinin eğitime önemli katkıları var. Son olarak Öztimurlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne atölye binası kazandırılmasına katkı sağladılar. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Veli Sarıkaya’ya teşekkür eden Murat Öztimur da şunları söyledi: "Bu okulda okuyan öğrencileri görünce çok mutlu oluyoruz. Bugünümüzün gençleri ileride ülkemizin geleceğine yön verecek. Bu nedenle eğitime yapılan yatırımın önemli olduğunu düşünüyoruz."

Öztimurlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2008 yılında Öztimurlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından yapılarak Milli Eğitim Bakanlığına bağışlandı.

Okul, 2008-2009 ve 2009-2010 eğitim-öğretim yıllarında Öztimurlar İlköğretim Okulu olarak kullanıldı. İki yıl ilköğretim okulu olarak hizmet verdikten sonra 2010-2011 eğitim-öğretim yılında meslek lisesine dönüştürülen okul, şu an Öztimurlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adı altında hizmet veriyor. Okula bu yıl da bir atölye kazandıran hayırsever Murat Öztimur ve ailesi Yıldırım’daki Hasan Öztimur İlkokulu'nu yaptırarak eğitimin hizmetine sunmuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.