Egiad İki Projenin Daha Meyvelerini Toplamaya Başladı

Egiad İki Projenin Daha Meyvelerini Toplamaya Başladı

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD)’nin 12. dönem projeleri kapsamında yürüttüğü "Liderlik Akademisi" ve "Enerji CheckUp" projeleri meyvelerini verdi.

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD)’nin 12. dönem projeleri kapsamında yürüttüğü "Liderlik Akademisi" ve "Enerji CheckUp" projeleri meyvelerini verdi. Bu iki proje dahilinde 55 yönetici ve firmaya sertifikaları, dernek merkezinde düzenlenen törenle verildi.

Törende konuşan EGİAD Başkanı Seda Kaya eğitim programları, liderlik akademileri ve dernek projelerine katılımla şirket başarılarının daha da katlanabildiğine dikkat çekti. Bu programları ileride de sürdürüp üyelerine katkı sağlayacaklarını belirterek, “Üyelerimizin iş dünyasında daha verimli çalışma imkânlarına kavuşmaları, bilgi ve tecrübelerini daha da arttırmaları için çeşitli programlar ve projeler üreten bir yapı içerisindeyiz. Bundan sonra da daha iyi noktalara ulaşmak için bu ve benzeri eğitim programlarına desteğimizi sürdüreceğiz.” dedi. Enerji CheckUp projesine katılımla enerjinin daha verimli kullanılması yönünde önemli bilgi ve kazanımlar elde ettiklerini aktaran Kaya, şunları söyledi: “Bu proje sayesinde enerji verimliliği nedir, enerji maliyeti nasıl daha da düşürülebilir öğrenmiş olduk. Küresel ısınma, sanayileşme ve artan dünya nüfusu sonucu enerji açığı bu denli hızla büyürken bu projenin gerçekten katılımcı üyelerimiz için önemli bir kâr artışı sağladığını gördük. Hem ülke ekonomisine katkı koymaktan hem de üyelerimizin kârlılığına bir fayda sağlamaktan mutluyuz.” CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.