Ege'de Maç Yapacak Stat Bulamayan Göztepe, Sakarya'ya Taşınıyor

Ege'de Maç Yapacak Stat Bulamayan Göztepe, Sakarya'ya Taşınıyor

Göztepe Spor Kulübü, İzmir’de yaşanan stadyum sıkıntısı nedeniyle ligin 12. haftasındaki maçını kardeş takımı Sakaryaspor’un sahasında oynayacak. Göztepe ile Pazarspor, 9 Kasım Pazar günü saat 13.30’da Sakarya Atatürk Stadyumu’nda...

Göztepe Spor Kulübü, İzmir’de yaşanan stadyum sıkıntısı nedeniyle ligin 12. haftasındaki maçını kardeş takımı Sakaryaspor’un sahasında oynayacak. Göztepe ile Pazarspor, 9 Kasım Pazar günü saat 13.30’da Sakarya Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

İzmir Alsancak Stadyumu'nun ‘olası bir depremde yıkılma tehlikesi olduğu’ gerekçesiyle sezonun başlamasına bir hafta kala tüm müsabakalara kapatılması nedeniyle iç saha maçlarını İzmir Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynamak zorunda kalan Göztepe, bu stadın da bakıma alınmasıyla ev sahibi olacağı Pazarspor maçı için 511 kilometre uzağındaki Sakarya’ya gidecek.

Göztepe Spor Kulübü, iki hafta süren stadyum arayışlarının ardından sarı kırmızılı ekip 12. haftada oynayacağı Pazarspor maçını Sakarya Atatürk Stadı’nda oynama kararı aldı. İki kulübün uzun yıllara dayanan iyi ilişkileri alınan kararda büyük etken oldu. Sakarya’yı da ikinci evi olarak kabul eden Göztepe, Sakaryalı taraftarları önünde üç puanı hedefliyor.

‘MESAFE ENGEL DEĞİL’

Konuyla ilgili açıklama yapan Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, "Sakaryaspor ile geçmişi oldukça sağlam kardeşlik ilişkilerimiz bulunuyor. İzmir’de yaşadığımız stadyum problemi nedeniyle bu haftaki maçımızı ikinci evimiz olan Sakarya’da oynayacağız. Hiç şüphemiz yok ki Sakarya taraftarları da bizleri yalnız bırakmayacak, bizi evimizde hissettirecektir. Seyircilerimizin dostluğu bu haftaki maçta tribünlere yansıyacak ve tüm Türkiye’ye örnek olacak." dedi.

Göztepe Spor Kulübü ile Pazarspor arasındaki mücadele, 9 Kasım Pazar günü 13.30’da Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. 12. hafta öncesinde Göztepe, 22 puanla lider Bandırma’nın dört puan gerisinde ikinci sırada yer alırken, Pazarspor ise 14 puanla 10’uncu sırada bulunuyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.