Ege Seramik, Yeni Koleksiyonunu İtalya'da Tanıttı

Ege Seramik, Yeni Koleksiyonunu İtalya'da Tanıttı

Sektörün öncü firmalarından Ege Seramik, İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen Uluslararası Cersaie Seramik Fuar’ında yeni serilerini tanıttı.

Sektörün öncü firmalarından Ege Seramik, İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen Uluslararası Cersaie Seramik Fuar’ında yeni serilerini tanıttı. Ege Seramik, fuarda sergilediği yeni desen, doku ve renk zenginliklerine sahip Autumn 2013 koleksiyonu ile büyük beğeni topladı.

Digital baskı teknolojisi ile üretilen Marvel Wood serisi, renklendirilmiş ahşap dokusuyla kullanıldığı ortama canlılık katıyor. Seri, rölyefle desteklenerek daha doğal görünüme kavuşabiliyor. Neptune serisi, turkuaz, bej ve antiasit renk seçeneklerini kullanıcısının beğenisine sunuyor. Digital Tile teknolojisi ve Pre-cut tekniği ile duvar karosu olarak üretilen seri, banyo ve mutfaklarda kullanılabiliyor. Digital Tile ürünü Apollon serisi de altın ve mozaikle zenginleştirilmiş dekor seçeneklerini bir arada sunuyor. Mermerin doğal ve dayanıklı görünümün yansıması olan Myra serisi ise sadeliği ön plana çıkarıyor. Myra serisi, Digital Tile teknolojisi ile hem duvar karosu hem de sırlı granit olarak üretiliyor. Fildişi, kahve ve gri renk seçenekleri ile Myra serisi, 2 farklı rölyef dokusuna sahip olmasının yanı sıra yatay ve dikey döşeme seçeneklerini bir arada sunuyor.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.