Efsane Başkan Süleyman Seba İçin Mevlid Okutulacak

Efsane Başkan Süleyman Seba İçin Mevlid Okutulacak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimi tarafından perşembe günü akşam namazından sonra geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Süleyman Seba için mevlid-i şerif okutulacağı bildirildi. Onursal Başkan Süleyman...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimi tarafından perşembe günü akşam namazından sonra geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Süleyman Seba için mevlid-i şerif okutulacağı bildirildi.

Onursal Başkan Süleyman Seba için Karadeniz Ereğli Beşiktaş taraftarlarının düzenleyeceği mevlid-i şerif okutulacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Tarkan Adik, "2009 yılında Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneğimizin açılışını yapan ve kendimize örnek aldığımız Efsane Başkan Süleyman Seba için bir mevlid-i şerif programı organize ettik. 15 Ağustos Cuma günü son yolculuğuna uğurlanan Beşiktaş'ın Efsane Başkanı Süleyman Seba için 21 Ağustos Perşembe günü akşam namazına müteakip Ali Molla Camiinde Mevlid-i Şerif okutacağız. Beşiktaş'a gönül veren tüm sporseverlerin yanı sıra sarı kırmızı, sarı lacivert, bordo lacivert vs. takım rengi fark etmeksizin tüm sporseverleri mevlid-i şerif programımıza bekliyoruz. Efsane Başkanımız tüm takımları birleştiren bir özelliği vardı, bizde O’nu kendimize örnek alarak bugünlere geldik. Mevlid-i şerif programında da tüm spor renklerini, spor kardeşliğini bir arada görmek istiyoruz. Programa Karadeniz Ereğli halkın da bekliyoruz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.