Edirne Polisinden Sürücülere Şekerli Uyarı

Edirne Polisinden Sürücülere Şekerli Uyarı

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yola çıkan sürücüleri önce uyardı sonra da onlara bayram şekeri ve kolonya ikram etti. Kurban Bayramı’na bir gün kala yollarda trafik arttı. Bayramı tatilini...

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yola çıkan sürücüleri önce uyardı sonra da onlara bayram şekeri ve kolonya ikram etti.

Kurban Bayramı’na bir gün kala yollarda trafik arttı. Bayramı tatilini fırsat bulan vatandaşlar yollara düştü. Kimi memleketlerine kimisi de tatil beldelerine hareket etti. Ancak bayram tatili nedeniyle Türkiye’nin farklı yerlerinde meydana gelen trafik kazalarında her yıl onlarca kişi yaşamını yitiriyor, yüzlercesi ise yaralandı. Sürücülerin yola daha güvenli ve dikkatli çıkmaları için Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri uygulama başlattı. Giriş-çıkışların en yoğun olduğu D-100 karayolu Bölge Trafik Müdürlüğü önünde uygulama yapan polis ekipleri sürücüleri durdurdu. Güvenli alana çekilen sürücülere bir bayan trafik polisi çeker ve kolonya ikram etti. Şube Müdürü Fahrettin Soydan’ın katıldığı uygulamada yapılan ikramdan sonra vatandaşların bayramı kutlandı.

Ardından sürücülerin trafik kurallarına uyması, yollarına güvenli bir şekilde devam etmeleri, yakınlarına sağ salim ulaşmaları için çeşitli uyarılar ve tavsiyelerde bulunuldu. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Fahrettin Soydan yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla bayram tatili sürecince uygulama yapacaklarını söyledi. Emniyet kemeri ve hız uygulamalarının aralıksız süreceğini anlatan Soydan, "Bu konularda sürücülerimizi bilgilendirici broşürler dağıtıyoruz. Emniyet kemerine kullanmaları, hız limitlerine uymaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Uygulamalarımız bayram süresince devam edecek. Tüm sürücülerin ve halkımızın bayramını kutluyoruz." dedi.

Uygulama noktasına giren sürücüler polisin bayramlarını tebrik etmesi ve kendilerine ikramda bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sürücüler, polisin güvenli yolculuk için kendilerine uyarılarda ve tavsiyelerde bulunduğunu belirtti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.