Durakta Minibüs Bekleyenlere Otomobil Çarptı: 2 Ölü

Durakta Minibüs Bekleyenlere Otomobil Çarptı: 2 Ölü

Mersin'de durakta minibüs bekleyenlere çarpan otomobil üst üste taklalar attıktan sonra durdu. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Polis olaydan sonra kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.Alınan bilgiye göre Akbelen Bulvarı'ndan...

Mersin'de durakta minibüs bekleyenlere çarpan otomobil üst üste taklalar attıktan sonra durdu. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Polis olaydan sonra kaçan sürücüyü bulmak için çalışma başlattı.

Alınan bilgiye göre Akbelen Bulvarı'ndan çarşı istikametine seyreden Özkan Erdem'in kullandığı 41 KT 661 plakalı otomobil Salt Cam Kavşağı olarak bilinen yerde minibüs bekleyen Caner ve Müfide Aydın'a çarptıktan sonra taklalar atarak bir iş yerinin önünde durdu. Kaza sonrası ağır yaralanan Caner ve Müfide Aydın'a ilk müdahale 112 Acil ekipleri tarafından yapıldı. Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Caner Aydın ile Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Müfide Aydın yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olaydan sonra kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.