Durak Süper’i istiyor

Durak Süper’i istiyor

1. Küme’ye yükselen Durak Ömer Akkanat Yibo, bu sezon Süper Grup’a çıkmak istiyor

Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak 1. Küme’ye yükselen Durak Ömer Akkanat Yibo’nun gözü yine yükseklerde. Yeni sezon için antrenör olarak Bayram Burçak’la anlaşan Yibo, yaptığı yeni transferlerle de iddialı bir kadro oluşturdu. Beyşehir-Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Konya 1.Amatör Küme’ye yükselen Durak Ömer Akkanat Yibo gözünü yine yükseklere çevirdi. Yeni sezon için antrenör olarak Bayram Burçak’la anlaşan Yibo, yaptığı yeni transferlerle de Süper Gruba çıkabilmek için iddialı bir kadro oluşturdu. Kulüp Başkanı Şakir Okur, yeni sezonda hedeflerinin Süper Gruba yükselmek olduğunu söyledi.
Bu yıl B Grubu’nda mücadele edeceklerini belirten Okur, 1.Küme’deki ilk sezonda hedefi yüksek tuttuklarını ve şampiyon olup gelecek sezonda Süper Grup’ta mücadele etmeyi amaçladıklarını söyledi. Bunun için iddialı bir ekip kurmak istediklerini, kadroyu yaptıkları transferlerle güçlendirdiklerini belirten Okur, şu bilgileri verdi:
“Takım kadromuza bu yıl 6 yeni ismi dahil ettik. Konya PAF’tan Mustafa Koman (orta saha), Sarayönü Belediyespor’dan Talha Sak (orta saha), Konya Yolspor’dan Hasan Hüseyin Moda (forvet), İhsaniye G.Birliği’nden Mustafa Şakir Akgül (orta saha) gibi isimleri kadromuza kazandırdık. Ayrıca, bu yıl lisans çıkardığımız Hüyük bölgesinden İsmail Ödemiş ile Çiçekler Köyü’nden Hasan Coşkun gibi isimleri de bünyemize dahil ettik. Önümüzdeki günlerde kadromuzu yapacağımız yeni transferlerle daha da güçlü bir hale getirmeyi planlıyoruz.”
Okur, geçtiğimiz sezon şampiyon olan kadroda iskeletin büyük bölümünü koruduklarını, bunun yanı sıra takımdan ayrılan isimlerin de olduğunu kaydetti. Okur, “Geçtiğimiz yıl takımda oynayan Hakan Sarı’yı Konyaspor U-18 takımına gönderdik. Ayrıca, Kastamonu’da okul kazandığı için Engin Kılıç’ın lisansını verdik. O da o bölgede bir takımda forma giyecek.”dedi.
ÖZKAN: “YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR”
Antrenör Yardımcısı Kamuran Özkan ise, yeni takviye edilen isimlerle birlikte 20 kişilik bir kadro ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. Arık Bey Tekstil tesislerindeki tesislerdeki futbol sahasında idman çalışmalarını aralıksız devam ettirdiklerini belirten Özkan, “İdman programımız saat 16.30’da başlayıp 18.30’a kadar sürüyor. Bu yıl genç ve diri bir ekip kurduk. Takımımızda şu an kondüsyon ağırlıklı bir çalışma yapıyoruz. Grubumuz belli oldu. Ancak henüz rakiplerimiz bizim için kapalı kutu. Yeni sezonda ise deplasmanlarda toplayacağımız puanlar bizim için çok önemli. Yine, ilk haftalarda alacağımız sonuçlar da şampiyonluktaki iddiamızı belirleme açısından büyük önem taşıyor. Sezon sonunda gülüp hedefimiz olan Süper gruba yükselmek istiyoruz.”dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.