Dünyanın En İyi WordPress İmleme Eklentisi

Dünyanın En İyi WordPress İmleme Eklentisi

Siteler için oldukça popüler ve yararlı bir eklenti olan Dynamite, bu yazımızda sizlerle…

Siteler için oldukça popüler ve yararlı bir eklenti olan Dynamite, bu yazımızda sizlerle…

Çıktığı günden bu yana birçok kullanıcı tarafından beğenilen ve kullanılan Dynamite, birçok özelliği içerisinde barındıran bir imleme eklentisidir. Otomatik ping sistemi, otomatik imleme sistemi, spin mekanizması, özgünleştirme, 20 sosyal network üzerinde etki ve dahası…

Dynamite, sitelerinizde bulunan konuların hızlı bir şekilde imlenmesini sağlayacaktır. Dynamite, sayesinde web siteleriniz popüler bir hale gelecek ve büyük bir kitle tarafından ziyaret edilecektir. Çünkü Dynamite, gücünü sosyal medyadan almaktadır. Dynamite sayesinde artık siteleriniz için backlink almaya ihtiyaç duymayacaksınız. Oldukça önemli olan konulardan birisi seo konusudur. Birçok uzman sitelerinin üst sıralarda yer alması için, çeşitli ayarlamalar yapmakta ve linkler satın almaktadır. Artık güç kaybetmeden ve zaman harcamadan işinizi daha kısa süre içerisinde, daha hızlı bir şekilde halledebileceksiniz. Karşınızda Dynamite!

Dynamite Neler Yapıyor?

Sitenizde paylaştığınız içerikler, anlık olarak imlenecektir. İmleme işlemi dünyada en çok tercih edilen 20 network üzerinde yapılacaktır. Bu işlemden önce yazılarınız %70 özgün hale getirilecek ve öyle imlenecektir. Yazıların özgün hale getirilmesi, Google tarafından daha çok beğenilecek ve değer görülecektir. Çünkü sitenizde bulunan bir yazının, sosyal medya üzerinde imlenmesi kopya içerik olarak algılanabilir. Bu yüzden içerikleriniz özgün bir hale getirilerek imlenir ve ilk sıralarda yerini alır. Yazılar imlendikten sonra, gelişmiş ping mekanizması sayesinde otomatik olarak pinglenir. Bu işlemden sonra yazılarınız hızlı bir şekilde indeks alır. İndeks hızının artması, sitenize gösterilen değeri ortaya çıkaracaktır. Ayrıca indeks hızınızla doğru orantılı olarak, sıralamalarda da üst sıralarda yerinizi alacaksınız.

İlkleri Yaşamaya Hazır Olun!

Dynamite sayesinde ilkleri yaşayacaksınız. Şimdiye kadar çıkarılan imleme eklentilerin hiçbiri, bu kadar özelliği bir arada barındırmıyor. Bu yüzden That’s WP tarafından kodlanan Dynamite’nin farkı ortaya çıkıyor. Dynamite’yle birlikte sizleri bekleyen özellikler…

  • Gelişmiş api desteğinin bulunması
  • Spin mekanizması (Yazılarınız %70 özgünleştirilerek imlenir.)
  • Gelişmiş ping sistemi
  • Kategoriler arasından filtreleme yapabilme
  • Otomatik ve manuel olarak imleyebilme
  • Link kısaltma desteği (bv.vc ve adf.ly)
  • Linklicious api desteği
  • Sınırsız hesap desteğinin bulunması
  • Gelişmiş arayüz
  • Gelişmiş içerik yapısı
  • Ve daha onlarca özellik sizlerle buluşuyor..

icerik 300x210 Dünyanın En İyi WordPress İmleme Eklentisi Dynamite

Dynamite’nin İmleme Yaptığı Networklar

sdy 300x280 Dünyanın En İyi WordPress İmleme Eklentisi Dynamite

Dünya üzerinden en çok kullanılan sitelerde imleme yapan Dynamite, bu sayede milyonlarca kullanıcıya hitap edebilme ve ulaşabilme şansı tanımaktadır. Sitelerinizi bu kişilere daha hızlı bir şekilde tanıtabilecek ve sitenizdeki organik ziyaretçi akışını yükseltebileceksiniz. Dynamite tarafından tercih edilen network adresleri şu şekildedir: Facebook, Twitter, Linkedin, Tumblr, WordPress Altyapılı Blog ve Siteler, Blogger, Live Journal, Onsugar, Blog.com, Friendfeed, Zootool, Delicious, Diigo, Plerb, Buzzerly, Status Alt Yapılı Bloglar, Identi.ca, Twitxr, Google Blog Ping’dir.

Dynamite, kodlanırken sadece 20 sosyal network dikkate alınarak kodlanmıştır. Çünkü dünyadaki nüfusun %98’i bu networklar üzerinden iletişim kurmakta ve bu siteler üzerinden paylaşımlarını yapmaktadır. Bu demek oluyor ki: milyarlarca kişiye ulaşmak, artık hayal değil!

sayyac11 300x250 Dünyanın En İyi WordPress İmleme Eklentisi Dynamite

Dynamite’nin Gücünden Kimler Faydalanıyor?

Dynamite, birçok kişi  tarafından tercih edilmekte ve aktif olarak kullanılmaktadır. Bu eklenti oldukça profesyonel olduğu için ve uzun çalışmalar sonucunda ortaya çıkarıldığı için, birtakım testlere tabi tutulmuştur. Bu testlerden tam puan alarak, seo uzmanları ve sosyal medya uzmanları tarafından tam puan almayı başarmıştır. Dynamite’yi  sosyal medya uzmanları, seo uzmanları, marka olmak isteyenler, ürünü tanıtım yapmak isteyenler, marketing işiyle uğraşanlar, Google’de değerini yükseltmek isteyenler, organik ziyaretçisini arttırmak isteyenler, profesyonel kullanıcılar ve amatör kullanıcılar yararlanmaktadır. Dememiz odur ki, herkes bu eklentiden istediği şekilde yararlanabilir. Çünkü herkes milyonlarca kişiye hitap etmek isteyecek ve söz sahibi olmak isteyecektir.

Dynamite’yi Kullanmanız İçin Sizleri İkna Ediyoruz…

- Eklenti özel şekilde kodlandığı için, tamamen Google dostu olarak belirtilmiştir. Bu eklenti sayesinde sosyal medyayla da aranızdaki bağlar güçlenecektir.

-          Arama motorlarında ilk sıralara çıkma garantisi!

-          İçeriklerin %70 olarak özgünleştirilmesi ve imlenmesi artık daha hızlı ve daha kolay.

-          Trafiğiniz yükselecek ve siteniz organik hite doyacaktır.

-          Oldukça kolay bir kullanıma sahiptir.

-          Arayüzü oldukça şık ve basit tasarlanmıştır.

-          Daha fazlası için iletişime geçiniz.

2012 yılından il sürümü çıkarak birçok kişiyi hayaline kavuşturmuştur. Sizlerde bu Dynamite kardeşliğine katılarak, sitelerinizin daha iyi yükselmesine ve değer kazanmasına olanak sağlayınız. Dynamite sayesinde siteleriniz hem yükselişe geçecek hem de oldukça tanınır hale geleceksiniz. Çünkü sosyal networklar sayesinde, sitenize erişen kişi sayısı gözler görülür şekilde artış gösterecektir. Sitenize gelecek olan ziyaretçiler organik olarak gelecektir. Tamamen organik hit alır hale geleceksiniz. Sitelerinizin uçuşa geçmesini istemez misiniz?

Dynamite’ye Ulaşmak Çok Zor Değil!

Resmi Tanıtım ve Satış Sayfası

https://tr.dynamite.thatswp.com

Geliştirici:

thatswp.com

 

Kaynak:

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.