Dünya Şampiyonu Batman’da Büyük Bir Coşkuyla Karşılandı

Dünya Şampiyonu Batman’da Büyük Bir Coşkuyla Karşılandı

Ermenistan’ın Erivan kentinde yapılan Dünya İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası'nda 60 kilogramda dünya şampiyonu olan Batman Petrolsporlu Sinan Sadak Batman’da büyük bir coşkuyla karşılandı.TPAO tesislerinde Petrolspor Kulüp Başkanı...

Ermenistan’ın Erivan kentinde yapılan Dünya İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası'nda 60 kilogramda dünya şampiyonu olan Batman Petrolsporlu Sinan Sadak Batman’da büyük bir coşkuyla karşılandı.

TPAO tesislerinde Petrolspor Kulüp Başkanı ve TPAO Bölge Müdür Gökhan Akın, Petrolspor yönetim kurulu, vatandaşlar tarafından karşılanan dünya şampiyonu Sadak için kurban kesildi. Omuzlarda karşılanan Sadak, çok çalışıp inanarak dünya güreş şampiyonasına iyi hazırlandığını belirterek, "Şampiyon olacağımı hissetmiştim. Şampiyonluk yolunda bana büyük destek olan TPAO Genel Müdürü Besim Şişman başta olmak üzere, TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, Petrolspor yönetim kurulu ve bana inanarak büyük katkı sunan güreş hocalarıma teşekkür ediyorum. Bu başarıyı tüm Batman ve bölge halkına armağan ediyorum. Önümüzdeki yıl Avrupa’da yapılacak olan Avrupa şampiyonasında milli takım forması altında Avrupa şampiyonu olmak istiyorum." dedi.

AKIN, BÜYÜK BAŞARILAR BİZLERİ BEKLİYOR

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, "Altyapıdan yetişen sporcuların gösterdikleri performans bizleri bir hayli sevindirmiştir. Adeta sporcu fabrikası gibi çalışan takımlarımızın sporcularının her yönüyle bizleri temsiline şahitlik etmekteyiz. Sadece sporcu yetiştirmemekle beraber, insan odaklı çalışmaktayız. Bu da ahlaklı bir neslin spor sayesinde nerelere geldiğinin en güzel örneğidir. Petrolspor altyapısından yetişen sporcular ülke çapında elde ettikleri başarılar ile gözbebeklerimizdirler. Bildiğiniz gibi güreşte Dünya şampiyonumuz bulunmakta. Yine Atletizm dalında Balkan şampiyonumuz takımımızda yer almaktadır. Batmanımız hazır olsun daha büyük başarılar bizleri beklemektedir." dedi.

DÜNYA ŞAMPİYONU SPORCU ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ermenistan'ın Erivan kentinde yapılan Dünya İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olan işitme engelli sporcu Selim Sadak, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette şampiyon sporcuya, TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın, TPAO yönetim kurulu üyeleri ve antrenörü eşlik etti.

Milli takım forması altında 60 kiloda Türkiye’yi temsil eden, Petrolsporlu Dünya Şampiyonu güreşçi Sadak ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden Vali Çelik, şampiyon sporcuyu ve Petrolspor yöneticilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Vali Çelik, sporcuya başarılarından dolayı altın hediye ederken, TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın, Vali Çelik’e petrolün simgesi olan, yerüstü pompası maketini takdim etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.