Dünya Halter Şampiyonası'nda Kazakistan Günü İki Gümüşle Kapattı

Dünya Halter Şampiyonası'nda Kazakistan Günü İki Gümüşle Kapattı

Kazakistan’da düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası'nın yedinci gününde bayanlar 64 kilo A kategorisinde Kazak sporcu Jazira Japparkul iki gümüş bir de bronz madalya kazandı.Almatı şehrinde düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası’nın bugünkü...

Kazakistan’da düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası'nın yedinci gününde bayanlar 64 kilo A kategorisinde Kazak sporcu Jazira Japparkul iki gümüş bir de bronz madalya kazandı.

Almatı şehrinde düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası’nın bugünkü akşam seansında 64 kiloda yapılan yarışmalarda madalyalar sahibini buldu. Kazakistan’ı bu kategoride 2012 London Olimpiyatları’nda 63 kiloda şampiyon olan Maiya Maneza ve 2010 yılında Singapur’da yapılan gençler dünya şampiyonasında altın madalya alan Jazira Japparkul temsil etti. Maiya Maneza koparmada 105 ve silkmede 126 kilo kaldırarak yarışmada toplamda sekizinci oldu. Jazira Japparkul ise koparmada 118 kiloyla üçüncü ve silkmede de 144 kilo kaldırarak ikinci oldu. Kazak sporcu toplam 262 kiloyla yarışmayı ikinci olarak tamamladı.

Aynı kategoride birinciliği ise toplamda 265 kilo kaldıran Kuzey Koreli Ryo Un Hui, üçüncülüğü de toplamda 261 kilo kaldıran Çinli Chen Youjuan elde etti.

Dünya Halter Şampiyonası önümüzdeki pazar günü yapılacak yarışmalar ile sona erecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.