Dsp Ve İp Heyetleri Chp'ye Bayramlaşmaya Geldi

Dsp Ve İp Heyetleri Chp'ye Bayramlaşmaya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP), Kurban Bayramı'nın ikinci günü yapılan bayramlaşmada, siyasi partilerden gelenlerle bayramlaşan heyet, CHP'nin kadın yöneticilerinden oluşuyor. CHP'nin siyasi partilerle bayramlaşması AKP ile başladı. CHP Genel...

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP), Kurban Bayramı'nın ikinci günü yapılan bayramlaşmada, siyasi partilerden gelenlerle bayramlaşan heyet, CHP'nin kadın yöneticilerinden oluşuyor. CHP'nin siyasi partilerle bayramlaşması AKP ile başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, Parti Meclisi Üyeleri Gaye Usluer, Zeynep Altıok, Ezgi Akar ve Saliha Sera Kadıgil, partiyi ziyarete gelen siyasi parti heyetlerini konuk ediyor.

AK Parti'den sonra bayram ziyaretine DSP geldi. DSP heyeti de Ortadoğu bataklığına Türkiye'nin çekilmek istendiğini belirterek dikkatli olunmasını istendiler. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, "geçen bayram Gazze için kan ağlıyorduk, bugün ise IŞİD terörü sebebiyle kan ağlıyoruz." dedi. CHP başta olmak üzere bütün vekillere büyük görev düştüğünü dile getiren Erdoğdu, bu bataklıktan ülkenin kurtarılması gerektiğini vurguladı. Bu cinayet planlarına vekillerin karşı çıkması gerektiğinin altını çizdi.

IŞİD'in bir terör örgütü, cinayet örgütü olduğunu vurgulayan Erdoğdu, CHP'nin IŞİD terör örgütüne karşı mücadelede her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Temel ilkelerinin ise 'Yurtta Sulh, Dünyada Sulh' olduğunu ifade etti.

Bayramlaşmaya DSP'den sonra İşçi Partisi (İP) heyeti geldi. İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem, olumsuz gelişmelere rağmen ümitsiz olunmaması gerektiğini söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.