Dsp Heyeti, Mhp İle Genel Merkezde Bayramlaştı

Dsp Heyeti, Mhp İle Genel Merkezde Bayramlaştı

Demokrat Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, DSP Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Uğurtürk ve DSP Parti Meclisi Üyesi Erdinç Özdil genel merkezde MHP'lilerle bayramlaştı. Heyeti, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli...

Demokrat Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, DSP Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Uğurtürk ve DSP Parti Meclisi Üyesi Erdinç Özdil genel merkezde MHP'lilerle bayramlaştı. Heyeti, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel ve MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Hidayet Vahapoğlu karşıladı.

Dini vecibelerin yerine getirilmesi açısından milli ve manevi duyguların daha yoğun yaşanması açısında bayramların önemli zamanlar olduğunu belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, "İslam dünyasının böylesi bir günde fevkalade mutluluk içinde bir bayram geçirmesini arzu etmekle birlikte İslam dünyasında bu günlerde üzücü olaylar yaşanıyor. İslam dünyasının acılar içinde olduğunu görüyoruz. Bundan birlik ve beraberlik içinde çıkılması gerektiğine inanıyoruz. İslam dünyasında farklılıkların minimum düzeye indiği yakınlaşmaların birliğin ve beraberliğin arttırılması gerekli. Bölgede yaşanan gelişmelerden Türkiye önemli ölçüde etkileniyor." diye konuştu.

Ayhan, Türkiye’nin gelişmelerden bir mağduriyet ve sıkıntı duymaması için gerekli tedbirleri alması gerektiğini ve birliğin bütünlüğün sağlanması gerektiğini hatırlattı. Sadece İslam coğrafyası olarak düşünülmemesi gerektiğini Ukrayna’da da olayların devam ettiğini anlatan Demokrat Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, “orada da olaylar devam ediyor. Yurtta barış ve dünyada barış ilkesini benimsemiş bir parti olarak bizlere katılmak mümkün değil. Bayram günlerinde de normal günlerde de İslam coğrafyasında ve diğer ülkelerde bu sıkıntıları yaşamamalarını diliyoruz. Ama böyle bir gündem var maalesef. Mecliste bulunan partilerin konumu daha fazla.sizlere bu ülke gündeminde daha fazla sorumluluk düşüyor.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.