DP milletvekilleri Seydişehiri ziyaret etti

DP milletvekilleri Seydişehiri ziyaret etti

Demokrat Parti (DP) Konya milletvekili adayları Seydişehirde çeşitli ziyaretlerde bulunarak, vatandaştan destek istedi.

DP İl Teşkilatı ve Seydişehir ilçe yönetimi ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan milletvekili adayları Hüseyin Akbal, Atıf Güzel, İbrahim Yılmaz Bahçeci, Hasan Öztürk, Hasan Hüseyin Bilgi, Ümit Doğruöz, Ali Seçmen Çevik, Nail Kapandı ve Mehmet Uyar esnaf, çiftçi ve vatandaştan destek istedi. Seydişehir sokaklarını tek tek gezen adaylar, "Esnafa yaptığımız ziyaretlerden olumlu sinyaller aldık. Bu bizi sevindirdi. DP, Konya'dan Meclis'e mutlaka milletvekili girmesini sağlayacak. Konyalı seçmenlere güveniyoruz'' dedi. Seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir Merkezi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretini tamamlayan adaylar, daha sonra Taraşcı, Akçalar ve Derebostan beldelerine gitti.

‘TÜRKİYE’NİN DP’YE İHTİYACI VAR’

Seydişehir’e bağlı Taraşçı beldesinde bir konuşma yapan Demokrat Parti Konya İl Başkanı Yahya Yaman, ülkenin milli bütünlüğünü koruması için DP’ye ihtiyacı olduğunu belirterek, “Ülke toprakları ayaklarımızın altından kayıp gidiyor. Türkiye’nin milli bütünlüğünü korumak için DP ihtiyacı vardır. Türkiye’nin 4. partiye ihtiyacı vardır. Barış ve huzur içersinde yaşamamız için partimizin Meclis’e girmesi gerekir. AK Parti iktidarda olduğu sürece köylünün sıkıntısı bitmez. Köylü kardeşim sıkıntı çekmemek için, vatan bütünlüğünü korumak için seçmenin partimize oy vermesini bekliyoruz” diye konuştu.

DP Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Akbal ise, AKP iktidarına yüklenerek, vatan sevgisinin hiçbir partinin, hiçbir cemaatinin tekelinde olmadığını söyledi.

AKP’nin vatan gafleti içersinde olduğunu sözlerine ekleyen Akbal, “Lozan Antlaşması’nda alınan Aydın’ın Didim ilçesindeki Eşek ve Bulamaç adalarına son günlerde Yunanistan bayrağı çekilerek, kiliselerin yapıldığını biliyor musunuz? 1995 yılında Tansu Çiller hükümeti ‘Kardak’ ismi verilen kayalıklara dikilen Yunan bayrağını söktürmüş ve yerine Türk bayrağını çekerek dalgalandırmıştır. Bugün ise AKP iktidarında 2 adamıza Yunan bayrağı çekilmiştir. Vatan elden gidiyor. Bunu da Türkiye’den gizliyorlar. Vatan gafletine düşmüş AKP’den kurtulmak için 12 Haziran Seçiminde sandıkta bir tokat atarak derslerini vermeliyiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.