Dört numaranın katkısı etkili oldu

Dört numaranın katkısı etkili oldu

Torku Konyaspor Basketbol Başantrenörü Aziz Bekir alınan Telekomspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada 4 numara pozisyonundaki Jefferson ve Plisnic’in skora verdiği katkının çok önemli olduğunu ifade etti

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’da Türk Telekom karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekip  sıralama açısında kritik bir maçtan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşarken hafta sonu yine ayı önem de bir karşılaşmaya çıkacak. Torku Konyaspor ligde 2 galibiyetle son sırada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye takımına konuk olacak.   

AZİZ BEKİR: İKİ ALANDA BAŞARILI OLUNCA RAHAT KAZANDIK

Türk Telekom karşısında Jefferson ve Plisnic’in skora verdiği katkının çok önemli olduğunu ifade eden Aziz Bekir, “Türk Telekom karşısında maça yüksek şut yüzdesi ile başladık. Bu performansımız yaptığımız iyi savunma ile birleşince ilk yarı farka gittik ve oyunun kontrolünü ikinci yarıda da elimizde tutarak galibiyete ulaştık. Maç boyunca 4 numaralı pozisyonlarda oynayan Plisnic ve Jefferson’dan toplam 39 sayı bulduk ve aldığımız 4 numara katkısı bizim oyun sistemimizi desteklerken kazanmamızı da sağladı. Bir önceki Beşiktaş Sompo Japan maçında bu senaryonun tam tersi olmuştu ve kaybetmiştik” dedi.

ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

Ligin on dördüncü haftasında oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçına da değinen Bekir; “Deplasmanda oynayacağımız bu maç bizim için çok önemli. Eğer İstanbul’dan kazanarak dönersek bu galibiyet çok değerli olacak ve bizi farklı bir noktaya taşıyacak. Bunun bilinci ile hafta boyunca çalışmalarımızı yapacağız ama önce iyi dinlenmemiz lazım. Bir haftada 3 maç oynadık ve bu bazı oyuncularım için hiç kolay olmadı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.