Dolar mı? Altın mı? Euro mu? Hangi Yatırım Daha Karlı?

Dolar mı? Altın mı? Euro mu? Hangi Yatırım Daha Karlı?

Yatırımcılar için son günlerde ciddi bir sorun olan nereye yatırım yapmalıyım sorusu artık tarih oluyor. Baktığımız zaman borsa yatırımcılar için riskli bir yatırım olsa […]

Yatırımcılar için son günlerde ciddi  bir sorun olan  nereye yatırım yapmalıyım sorusu artık tarih oluyor. Baktığımız zaman borsa yatırımcılar için riskli bir yatırım olsa da  sizler mantıklı yatırımlara yönelin. Yatırım yaparken döviz bu sıra çok mantıklı duruyor baktığımız zaman sizlerde  küçük riskler alarak yatırımlarınızı  bölme imkanına sahipsiniz . Öyle ki yatırım yapmak için örnek vermek gerekirse dövize bir kısım ve altına bir kısım olabilir. Baktığımı zaman dolar bu sıralarda yüksek seyrediyor ve yatırımcılar dolara  yatırım yaparak çok ciddi paralar kazanıyor.

Baktığımız zaman sizlerde dolara yatırım için bekleyin bu sıralarda altına yatırım daha  mantıklı sizlerde  altına yatırım yaparak para kazanın .Öyle ki altın zarar etme olasılığı diğer yatırım araçlarına göre daha az  baktığımı zaman altın için kısa vadede kazanma olasılığı daha fazla. Öyle ki altına yatırım yaparken mutlaka  önem arz eden şey altını bekletmek değil hızlı yatırıma dökmek olmalıdır.

Altın ile birlikte sizlerde farklılık yaratırsınız baktığımız zaman altın herkese önem arz ediyor. Altına yatırımda bir diğer kriter ise bankalardan altın hesabı açtırın ve daha çok kazanın. Çünkü online işlemler ile hemen anlık olarak altını paraya çevirme şansına sahipsiniz.

Euro ise sizlere bir  soru işareti gibi dursa da şu sıralar kur olarak çok yüksekte ve baktığımız zaman Euro yatırımı bu sıralar mantıklı değil ve sizler alternatif olarak altın ve borsaya yatırımı tercih edin.  Böylece  kısa süreli yatırımlar ile kazanacağınız miktar artacak ve sermayeniz katlanacaktır. Baktığımız zaman döviz bu sıralar çok popüler bir yatırım aracı ve yatırımcılar sarsıntılı bu günlerde risk analizini çok iyi yapmalı.

kaynak: 365kredi.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.