Doğuş Balbay: 'Tarihin En İddialı Kadrosu' Söylemine Katılmıyorum (Özel)

Doğuş Balbay: 'Tarihin En İddialı Kadrosu' Söylemine Katılmıyorum (Özel)

Anadolu Efes'in tecrübeli oyuncusu Doğuş Balbay, yeni sezonda kurulan kadro için yapılan 'Tarihin en iddialı kadrosu' yorumlarına katılmadığını söyledi. Balbay, bundan önce de kadrolarının çok kuvvetli olduğunu dile getirdi.Medya gününde...

Anadolu Efes'in tecrübeli oyuncusu Doğuş Balbay, yeni sezonda kurulan kadro için yapılan 'Tarihin en iddialı kadrosu' yorumlarına katılmadığını söyledi. Balbay, bundan önce de kadrolarının çok kuvvetli olduğunu dile getirdi.

Medya gününde Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Anadolu Efes'in basketbolcusu Doğuş Balbay, "Tarihin en iddialı kadrosu olduğu yönündeki yorumlara katılmıyorum. Bizim bundan önce de kadrolarımız kuvvetliydi. Sadece kulübümüz Anadolu Efes, hem de koçumuz Ivrovic, böyle bir yatırıma gitti. Bu uzun vadeli bir yatırım. Bir iki ayda olabilecek bir şey değil. Tabii ki çok kaliteli bir kadromuz var. Önemli olan gençlerle tecrübelilerin kaynaşıp güzel ve savaşan bir takım yaratılması. Şu anki hedefimiz bu." şeklinde konuştu.

Takımının bu yılki hedefleriyle ilgili de Doğuş Balbay, "Anadolu Efes'in hedefi her zaman yüksektir. Yeni bir koç ve yeni bir sistemimiz var. Karışık bir grubuz. Birbirimizle kaynaşmaya çalışıyoruz. Baktığınız zaman Euroleague'de grubumuzu en üstte tamamlayıp 16'ya kalmak istiyoruz. Küçük küçük hedeflerle büyük hedefe ulaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Çalıştırıcıları Dusen Ivkovic'den de övgüyle bahseden Balbay, "Hakikaten efsane; çalışmadan anlayamıyorsunuz. Bunca yıllık antrenörlük tecrübelerini bize anlatıyor. Basketbola hakim. Tabii ki bunun yorumunu yapmak bize düşmez; ama antrenmanlarda bize o kadar yardımcı oluyor ki tecrübelerinden bize aktarıyor ki biz koçun ne kadar doğru söylediğini ve ne kadar haklı olduğunu anlayıp o yönde basketbolumuzu düzeltmeye çalışıyoruz. Basketbolu yemiş yutmuş bir koçumuz var. Bundan yararlanmak da inşallah bize düşecek." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.