Doğaseverler Polis Teşkilatı için tırmandı

Doğaseverler Polis Teşkilatı için tırmandı

Beyşehirli doğaseverler bu yıl 171.kuruluş yıldönümünü kutlayan Polis Teşkilatı için tırmanış ve doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdi.

Beyşehirli doğaseverler bu yıl 171. kuruluş yıldönümünü kutlayan Polis Teşkilatı için tırmanış ve doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, son doğa yürüyüşü etkinliğini Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutlamak için gerçekleştirdiklerini söyledi.

Beyşehir Gölü kenarından yükselen Gölyaka Mahallesi’ndeki Keldağ ve Kara Güneytepe sıradağlarının zirvesine doğru gerçekleştirdikleri tırmanış ve yürüyüş etkinliğine, Hüyük’ten doğaseverler ve Konya’dan gelen trekking grubu üyelerinin de katıldığını belirten Büyükkafalı, şu bilgileri verdi:

"6 saat süren 8 kilometrelik parkurdaki yürüyüşümüz esnasında, bölgemizdeki endemik bitki türlerinden ters lale ve diğer ilginç türlerle de karşılaştık. Bol bol fotoğraf çektik. Zirvede ise Beyşehir Gölü’nün muhteşem manzarasına tanıklık ettik. Zaman, zaman sağanak yağan yağmur altında devam ettiği yürüyüşümüz esnasında yağan yağmurda hep birlikte ıslandık. Zirvede Türk Bayrağı açarak, fotoğraf çektirdik. Emniyet teşkilatımız ve mensupları adına gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik bizim için farklı bir anlam ifade etti. Tüm teşkilatımızın Polis Haftası'nı da kutluyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.