Doğan:Oyuncuların taktiksel zaafları var

Doğan:Oyuncuların taktiksel zaafları var

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Adanaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Oyundan memnunum ama taktiksel anlamda zaafımız var” dedi.

Adana’yı yenip avantaj sağlamak istediklerini ifade eden Doğan, “2. yarıdaki oyundan memnunum ama taktiksel anlamda oyuncularımın zaafları var. Futbolcuların özgüvenleri yerinde değil, cesaretleri yok” diye konuştu. Ligin sonlarına geldiklerini ve hata yapmamaları gerektiğinin altını çizen Ziya Doğan sözlerini şöyle tamamladı. “Kısa zamanda oyun şablonu oturtmak kolay değil. Takımın istenilen seviyeye gelmesi için uğraşıyoruz. Kalan maçlarımızı kazanıp, play-off’a çıkmak istiyoruz. Play-Off’ta da iyi bir takım kurarak mücadele etmek istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Adana karşısında yenebilirdik de, yenilebilirdik de. Artık bu maç geride kaldı ve gelecek maçı düşünmeye başlamalıyız”.

KILIÇ:İKİNCİLİK ARTIK ZOR!
Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, matematiksel olarak ilk 2 iddialarının sürdüğünü ancak Konyaspor beraberliği ile bu şanslarını zora soktuklarını söyledi. Kılıç, “Bu beraberlikle ilk 2 zora girdi. Konyaspor’un gücünü biliyorduk. Buna göre mücadele ettik. İki takım da pozisyonlar buldu ancak gol atamadık. Sonuçta mücadele yüzdesi yüksek ancak, gol yönünden kısır bir maç oldu. Aldığımız sonuç işimize yaramadı. Matematiksel olarak şansımız sürüyor. Artık rakiplerin maçlarını bekleyeceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.