Doğan: Gol atan kazandı

Doğan: Gol atan kazandı

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, maçta çok az pozisyon olduğunu ve gol atanın kazandığını söyledi.

Doğan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, turu geçmek istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını belirtti. Maçın ortada geçtiğini bildiren Doğan, “Çok az pozisyon oldu, sonuçta gol atan kazandı” dedi.
Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ortada bir maç oldu. Bucaspor girdiği pozisyonu değerlendirdi, biz değerlendiremedik. gol atanın galip geleceği bir maçı öylede oldu. Elendiğimiz için üzgünüz rakibimizde eksik gelmişti. Bizde eksiktik fazla forma şansı bulamayan oyuncularımıza da şans verdik. Kupadan elendiğimiz için üzgünüz. Maç 1-0’dı 2-0’da olabilirdi, bu ikisi arasında fark yoktu, ancak Montano tercihini düşürmekten yana kullandı. Bu Trabzon maçı öncesinde bizim için bir eksiklik. Mehmet Sedef’in maç eksiği vardı. Serkan Şahin beklediğim gibi iyi bir performans sergiledi. Ancak diğer oyunculardan memnun değilim, beni hayal kırıklığına uğrattılar.”
ERDAL:BİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR
Öte yandan, yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncularından Erdal Kılıçaslan ise kupadan elendikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, “Önümüzde zor günler bizi bekliyor. Ama ben başaracağımıza inanıyorum. Önümüzdeki Trabzon maçından 3 puan almak istiyoruz" şeklinde ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum