Doğan: Alacağımız 3 puan çok önemliydi 


Doğan: Alacağımız 3 puan çok önemliydi 


Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Hacettepespor maçından alacakları 3 puanın kendileri için önemli bir avantaj sağlayacağını dile getirerek, "Buradan alacağımız 3 puanla iyi bir avantaj sağlayabilirdik ama olmadı.

60 dakika boyunca 10 kişi oynamak zorunda kaldık. İkinci yarı daha baskılı bir oyun sergiledik ama yediğimiz ikinci gol bizi mağlup etti. Hakemle ilgili konuşmak istemiyorum ama maç sonrası Ufukhan'a sorduğumda topun elinin yakınından bilge geçmediğini söyledi. Tamam yanlış bir penaltı verebilir ama bizi 10 kişi bırakarak oyunumuzu düşürdü. Takım içinde kısa sürede bir mantalite kurmak zor. Takım oyuncuları bu maçla her şeyin bittiğini sanıyor ama diğer rakiplerimiz de yenildi. Oyuncularımın oyun disiplininden memnunum ama başka sıkıntılarımız var. Bunları kısa sürede çözeceğimize inanıyorum" dedi.

TOK: KAZANMAK İÇİN GELMİŞTİK
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Hacettepespor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, Konya'ya galibiyet parolasıyla geldiklerini ve aldıkları 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Bu maç, alt taraflardan kurtulmamız için mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Sahada oynayan oyuncularımın hepsi genç ve yeni oyuncular. İyi top oynadık ve 3 puanı aldık. Konyaspor iyi bir takım ama biz onu kötü bir gününde yakaladık. Kaza geçiren oyuncularına geçmiş olsun diliyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.