Dış atışlar etkili oldu

Dış atışlar etkili oldu

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir Fenerbahçe galibiyetinde dış atışların etkili olduğunu ancak bu galibiyetin önem kazanması için Uşak Sportif’i yenmeleri gerektiğini söyledi

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’da Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin sevinci devam ediyor.   Başantrenör Aziz Bekir önemli bir galibiyet aldıklarını ancak Uşak Sportif maçını kazandıklarında bu galibiyetin daha da önem kazanacağını ifade etti.  Bir periyotta üst üste üç sayılık basketler bularak maçı kazanma noktasına taşıdıklarına değinen Bekir, “Hücumda ilk devre sıkıntı yaşadık ama iyi savunma yaptık. İkinci yarıda ise arka arakaya bulduğumuz üç sayılık basketler bizi öne geçirirken rakibi rahatsız etti. Bu arka arakaya bulduğumuz 6 üç sayılık basketle moral bulduk. Geçen haftada iyi savunma yapmış ancak kaybetmiştik. Bugün de gerçekten iyi savunma yaptık ama hücumda hala eksiklerimiz var. Bu galibiyet bizim için çok güzel. Şimdi Cumartesi günü Konya’da oynayacağımız Muratbey Uşak Sportif maçını kazanmamız gerekiyor. Bu galibiyet o zaman iki kat önemli olacak” dedi.

TUCKER: İKİNCİ YARI DAHA AGRESİFTİK   

Fenerbahçe galibiyeti sonrasında  yayınca kuruluşa konuşan Clay Tucker az top kaybı yaparak ve agresif oynayarak galibiyete uzandıklarını söyledi. Fenerbahçe’nin Avrupa’da ve Türkiye Ligi’nde çok iyi ve zorlu bir rakip olduğunu belirterek sözlerine başlayan Tucker, “Zor bir maçtı. Rakibimiz hem Euroleague’de hem de Türkiye Ligi’nde çok güçlü bir takımdı. Maçın sert ve zor geçeceğini biliyorduk. Az top kaybı yaparak kendimize galibiyet şansı tanıdık. İlk yarıda oyunu hissetmem gerekiyordu ve sadece 2 kez şut şans bulmuştum. İkinci yarıda ise hem ben hem de takım olarak daha agresif bir oyun sahaya koyduk ve galip geldik” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.