Dirk Kuyt'tan itiraf gibi sözler!

Dirk Kuyt'tan itiraf gibi sözler!

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt'ın, Marsilya maçı sonrasında takım arkadaşlarını kızdıracak açıklamalar yaptı.

Kendisiyle röportaj yapmak için İstanbul'a gelen Eredivisie Live kameralarına maçı değerlendiren Hollandalı oyuncu "2-0'a kadar Marsilya karşısında çok pozitif ve rakibi bunaltan bir futbol oynadık. Ancak işler bu skordan sonra birden değişti. Bir şey oldu ve takımım birden oyundan vazgeçti. Bunu görmek beni hasta etti. Geriye çekilerek üzerimize gelmelerini sağladık. Bu maç hayatımda sahaya giremediğim için hastalıktan öldüğüm birkaç maç içine girdi" şeklinde konuştu.

EĞER OYNASAYDIM RİSK ÇOK BÜYÜK OLACAKTI; VAZGEÇTİK
Sakatlığı ile ilgili olarak da konuşan Dirk Kuyt, "Oynayabilmek için maç sabahı her türlü denemeyi yaptık. Ancak oynarsam riskin çok büyük olduğunu gördük ve vazgeçtik. Pazartesi günü Trabzonspor maçına kadar hazır hale geleceğim. Bu maçı da kaçırmak istemiyorum. Çünkü taraftarımızın bana büyük güveni var. O gece Şükrü Saracoğlu Stadı'nda olacağım ve Fenerbahçe'nin galibiyeti için diğer arkadaşlarımla birlikte savaşacağım" açıklamasını yaptı. Kuyt, Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu bir kez daha tekrarlarken, "İşlerin yolunda gitmediği zamanlar da olacaktır. Buna her zaman hazırlıklıyım" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.