Diltaşta 23 Nisan turnuvaları sona erdi

Diltaşta 23 Nisan turnuvaları sona erdi

23 Nisan Çocuk Şenlikleri çerçevesinde etkinlikler düzenleyen Selçuklu Diltaş İlköğretim Okulunda spor turnuvaları da tamamlandı

Öğrenciler bir hafta devam eden ‘23 Nisan Spor Turnuvası’nda katıldıkları basketbol, voleybol, futbol ve satranç branşlarında kıyasıya mücadele ettiler. 23 Nisan Şenlikleri’nin her yıl yapıldığını ve farklı etkinliklerde öğrencileri bir araya getirdiklerini ifade eden Okul Müdürü Emine Çini, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri okullarımızda büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Bir hafta süren şenliklerimiz öğleden sonra okul bahçelerimizde yapılıyor. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin katıldığı gösteriler, büyüklere ‘Şimdi çocuk olmak vardı’ dedirten nitelikteydi. Çocuklarımızın hazırladıkları dans gösterileri, spor etkinlikleri, halk oyunları ve canlı müzik sunumları gökkuşağı gibi doğuyor okul bahçelerimizde. Böylesine zeki, çevik ve disiplinli bir nesli yetiştirdiğimiz ve Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği bayramı böylesi coşkuyla yaşadığımız için mutluyuz. Yapılan spor turnuvalarında madalya ve kupa almayı hak eden daha doğrusu bu yarışlara katılan tüm öğrencilerimi kutluyorum” dedi.
Sınıflar arasında yapılan spor müsabakalarının heyecanlı saatlerini geride bırakarak ödüllerini alan guruplar coşkuyla alkışlandı. Futbol müsabakasında 4 ve 5’nci sınıflar okul birincisi 4-B sınıfı, ikinci kademeden okul birincisi 8-A sınıfı oldu. Voleybol maçlarının galibi ve okul birincisi 5-C ve 8-A sınıfları olurken, basketbol müsabakasında sınıflar bazında 3-A, Devils, Dio ve 19519 isimli guruplar birinciliği elde ettiler. Satranç turnuvasında ise okul birinciliğini 1. Kademeden; Yaşar Can Kara, Mehmet İncesu ve Altan Büyükdoğan, İkinci Kademeden; Talha Yılmaz, İlteriş Kaan Turan ve Furkan Kanabakan aldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.