Diltaşlı öğrencilerden ziyaret

Diltaşlı öğrencilerden ziyaret

2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı için Konya Milli Eğitim Müdürü Halil Şahine merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulan Diltaşlı öğrenciler, eğitim-öğretim yılı ile ilgili hedeflerini dile getirdi

Özel Diltaş İlköğretim Okullarını temsilen bir grup öğrenci, Selçuklu Diltaş İlköğretim Okulu Müdürü Emine Çini, Meram Diltaş İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Bekmezci ve Diltaş Eğitim Kurumları Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanı Selma Salar, İlköğretim Haftası nedeniyle Konya Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin’i makamında ziyaret etti.
Konya Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, öğrencilere, geleceğin aydın, üretken, yenikliklere açık, sosyal sorumluluk sahibi, çağdaş kişileri olacaklarını; bu nedenle eğitim hayatlarını okulda ve çevrelerinde yararlı uğraşlarla geçirmelerini ve örnek alacakları kişileri iyi seçmelerini söyledi. Şahin, “Yeni eğitim yılı güzelliklerle başladı. İlköğretim haftasını kutlarken, gaziler haftası, esnaf ve sanatkârlar haftası da birlikte oldu. Şehitlerimize üzüldük ama onları yaşatmak adına açılan okullar bizleri gururlandırdı. Bu ülkeye hizmet etmiş evlatlarımız daima yaşayacaktır. Sizler de bu ülke için iyi, başarılı görevlerde olacaksınız. Bu yüzden de, Konya’nın eğitim ve sosyal projelerde isim yapmış iyi bir okulunda okumaktasınız. Gelecekte hedeflediğiniz yere ulaşmada sizleri donanımlı yetiştirdiklerinden hiç kuşku duymadığımız bir eğitim kurumu Diltaş. Eğitimde vermiş olduğu gayretleri yakından takip ediyoruz ve övünüyoruz. Okullarınızda bulunan uzman eğitimci kadrosu, yönetimi hiç kuşkusuz sizleri hedeflerinize ulaştıracaktır. Sosyal projelere katılımlarıyla da kendilerini kutluyorum. Yenilikleri takip ederken, değerlerimizden ödün vermeden hareket etmek çok önemlidir” ifadelerinin ardından, öğrencilerin sorularını yanıtlayan Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, Diltaş Eğitim Kurumları’nı 2011 SBS ve ÖSS’de elde etmiş olduğu başarılarından dolayı kutladı. Diltaşlı öğrenciler, yeni eğitim-öğretim yılı için iyi dileklerini ileterek okullarına döndü.
MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.