Diltaş’ın sevinç gecesi

Diltaş’ın sevinç gecesi

Lig’de son haftaya girilirken ligde kalmayı garantileyen Diltaş’ta yaşanan sevinç sürüyor. Kısıtlı imkanlarla ligde kalmayı başaran Diltaş, düzenlediği gecede kendisine destek verenleri plaketle ödüllendirdi

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden mavi-beyazlı temsilcimiz Diltaş Eğitim kurumları, sıkıntılı bir dönemin ardından ligde kalmanın sevincini yaşıyor. Diltaş, geçtiğimiz akşam tesislerinde bir tören düzenleyerek, zor şartlar altında görev yaparken kendilerine destek verenleri plaketle ödüllendirdi.

Bozkurt Belediyesi ile arasındaki 4 puan farkı koruyan ve ligde kalmayı pazar günü oynanacak Ziraat Bankası maçı öncesinde garantileyen Diltaşspor’da hem ligde kalmayı kutlama hem de takıma destek veren kurumlara ödül verme gecesi düzenlendi. Diltaş Eğitim Kurumları Salonu’nda düzenlenen geceye Diltaşspor Kulüp Başkanı Mehmet Ataman, Diltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman, Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapıanr, Konya Emniyet Müdürü Yardımcısı Ercan Taştekin, Basın Kurluşlarının temsilcileri ve Diltaşspor oyuncuları ile teknik heyeti katıldı.
Diltaş’a Gönül Verenler adıyla düzenlenen törende, takıma destek veren iş adamları ile basın mensuplarına plaketle teşekkür edildi. Gecenin ilk konuşmasını yapan mavi-beyazlı kulübün Onursal Başkanı Ali Ataman, sezon başında alınan yenilgiler nedeni ile bazı kesimlerin Diltaş’ın sadece bir asansör takım alacağını söylediğini belirtti. Ancak kendilerinin gerek yönetim, gerek teknik heyet ve gerekse oyuncularının olağanüstü çabaları ile ligde kalmayı başardıklarını ifadeden Ataman; “Lig’de kalmayı başardık ve düşeceğimizi iddia edenlere cevap verdik. Yeni bir takım olmamız nedeniyle bu sezon yaşanan sıkıntıların, gelecek sezon yaşanmayacağını umut ediyorum. Gerekli tedbirler alınacaktır. Bugün dünyada şehirlerin gelişmesi sadece ekonomik açılımlarla mümkün olmamaktadır. Bu açılımların kültürel, sosyal ve sportif diğer etkinliklerle de desteklenmesi gerekmektedir. Diltaşspor bunun için kurulmuştur. Diltaş’ın ismi de önemli değildir. İsim şu olur bu olur önemli eğil böyle bir saplantımız yok. Yola çıkarken 1. Lig Konyasız olmaz sloganını belirledik. Yeter ki her faaliyetin içinde Konya olsun.
Eğer 2010-2011 sezonunda beklentilerimizi sağlayabilirsek, hiç kimsenin tereddüdü olmasın Diltaş olarak Play-Off oynarız ev şehrimizi en üst düzeyde temsil ederiz. Bunun aksini söylemek bile istemiyoruz. Dileriz ki hemşerilerimiz bir Konya kulübü olan Diltaş’ı imkanları orantısında desteklesin. Bu sayede her sahada olduğu gibi sportif alanda da olduğu gibi Konya’yı Türkiye ve dünyaya geniş çapta tanıtmış olalım. Diltaşspor Kulübü, ligi 10’ncu sırada tamamlayarak lige tutunmuş, 2010-2011 sezonunda Anadolu’yu temsil eden tek takım olmuştur. 2010-2011 sezonunda öngörülerimize göre İstanbul ve Ankara’dan 5’er, İzmir ve Konya’dan 1’er takımın ligin üst sıralarında yer almak için kıyasıya uğraş verecekler ve bu kültür sporunu en iyi şekilde temsil edeceklerdir” diye konuştu.
Daha sonra söz alan Kulüp Başkanı Mehmet Bozkurt Ataman, “Bütçesi bizden çok daha fazla olan takımlarla mücadele ettik. Çoğu kez 3-2’lik skorlarla salondan ayrıldık. Bir başka deyişle dev takımlara kafa tuttuk. Yeni bir anlayış ve daha güçlü bir kadroyla gelecek sezon Play-Off mücadelesi yapacağız. Bunun sözünü şimdiden veriyorum” dedi. Son olarak Diltaşspor’a maddi manevi destek veren kişilere ve basın mensuplarına teşekkür plaketleri Kulüp Başkanı Mehmet Bozkurt Ataman tarafından takdim edildi. Geceye çok sayıda misafirin geldiği, basının da büyük ilgi gösterdiği gözlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.