Diltaş Ziraat Bankası’nı ağırlıyor

Diltaş Ziraat Bankası’nı ağırlıyor

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Lig’de mücadele eden Diltaş Eğitim Kurumları, bugün saat: 13.00’te Atatürk Spor Salonunda Ziraat Bankası ile karşı karşıya gelecek.

Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Mavi-Beyazlılarda hedef galibiyet. Ziraat Bankası karşılaşmasını kazanmak istediklerini ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ataman” Her iki takım içinde kolay maç olmayacak. Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü olarak salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Ziraat Bankası ile oynayacakları sezonun son maçına da tüm Konya halkını davet eden Ataman, “Yönetim kurulumuz uygun gördüğü taktirde bu maçı şölen havasına dönüştüreceğiz. Farklı aktivitelerimiz olacak” diye konuştu.  Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’ 22. haftada oynanacak karşılaşmalarla son bulacak. Haftanın programı ise şöyle. 22. Hafta programı 21 Mart Pazar: 13.00 Maliye Milli Piyango-Kastamonu Bozkurt Belediye (TVF Başkent) 15.00 SGK-Galatasaray (TVF Başkent) 17.00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Tokat Belediyesi Plevnespor (Haldun Alagaş) 17.30 Fenerbahçe-Halk Bankası (TVF 50. Yıl) 17.00 Arkas Spor-Beşiktaş (İzmir Atatürk) 13.00 Diltaş Eğitim Kurumu-Ziraat Bankası (Konya Atatürk)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.