Diltaş Tokat Plevne sınavında

Diltaş Tokat Plevne sınavında

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren temsilcimiz Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, ligden düşmesi kesinleşen Tokat Belediyesi Plevne’ye konuk oluyor.

H. Akbaş Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak 19. hafta mücadelesi öncesi Mavi-Beyazlılarda herhangi bir eksik bulunmuyor.
Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde SGK karşısında bekleneni veremeyen ve çok önemli bir galibiyeti kaçıran temsilcimiz, Tokat deplasmanından alacağı 3 puanla çıkışa geçmek ve kalan maçlarından en iyi sonuçla ayrılmak istiyor.
Güçlü rakipleri karşısında başa baş mücadele eden ancak bu mücadelesinin karşılığını puanlara yansıtamayan ve ateş hattından kurtulamayan Mavi-Beyazlı temsilcimiz Diltaş, Tokat deplasmanında oynayacağı maçın ardından kendi saha ve seyircisi önünde kendisi gibi ligde zor günler geçiren Kastamonu temsilcisi Bozkurt Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.
Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde bugün oynanacak 19. Hafta maçlarının programı şu şekilde: 13:30 Beşiktaş-Halkbank (İstanbul/Akatlar), 16:00 Kastamonu Bozkurt Belediyesi-Fenerbahçe (Kastamonu /Bozkurt), 16:00 Tokat Belediye Plevne-Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü (Tokat/H.Akbaş), 17:00 SGK-Arkas Spor(Ankara/TVF Başkent 1), 17:00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Maliye Milli Piyango (İstanbul/H.Alagaş), 17:30 Galatasaray-Ziraat Bankası (İstanbul/TVF 50.Yıl)
Gençler Ligi’nde ise 19. Hafta maç trafiği şöyle: 10:30 SGK-Arkas Spor (Ankara/TVF Başkent 2), 11:00 Beşiktaş-Halkbank (İstanbul/Akatlar), 13:30 Kastamonu Bozkurt Belediyesi-Fenerbahçe (Kastamonu /Bozkurt), 14:30 Galatasaray-Ziraat Bankası (İstanbul/TVF 50.Yıl), 18:00 Tokat Belediye Plevne-Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü (Tokat/H.Akbaş), 19:00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Maliye Milli Piyango (İstanbul/H.Alagaş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.