Diltaş SGK maçında çıkış arıyor

Diltaş SGK maçında çıkış arıyor

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde alt sıralardan bir türlü uzaklaşamayan Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, Pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda karşılaşacağı SGK maçının hazırlıklarını antrenör Ünsal İsmail Kırıcı nezaretinde günde çift ant

Geçtiğimiz hafta erteleme maçında İzmir deplasmanında Arkas’tan 1 puan alan ancak deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında istenileni veremeyen Mavi-Beyazlılar, SGK maçını kazanarak çıkışa geçmek ve ateş hattından sıyrılmak istiyor. Ligde zor günler geçirdiklerini ve bu kötü gidişe artık son vermek istediklerini ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, “İyi bir takım olmamıza rağmen iyi sonuçlar alamıyoruz. Ligde istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Artık bu kötü gidişe bu hafta son vereceğiz. SGK maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyoruz. Takımda moraller yüksek. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak bu maçı kazanacağız” dedi.

Öte yandan Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 18. hafta maç programı ise şu şekilde: Pazar 13:00 Diltaş Eğitim Kurumu-SGK (Konya Atatürk), 13:00 Halk Bankası-Kastamonu Bozkurt Belediye (TVF Başkent), 15:00 Maliye Milli Piyango-Galatasaray (TVF Başkent), 17:00 Ziraat Bankası-Beşiktaş (TVF Başkent), 17:00 Fenerbahçe-Tokat Belediyesi Plevnespor (TVF 50. Yıl), 18:00 Arkas Spor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İzmir Atatürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.