Diltaş Plevne’yi yenmek istiyor

Diltaş Plevne’yi yenmek istiyor

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren temsilcimiz Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, ligin dibine demir atan Tokat Belediyesi Plevne ile yarın deplasmanda oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı ve bug

Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı nezaretinde son çalışmasını gerçekleştiren Mavi-Beyazlılarda moraller yüksek. Ligde geçtiğimiz hafta kendi sahasında SGK’ya 3-1 yenilerek düşme hattından uzaklaşamayan temsilcimiz Plevne maçını kazanarak sıkıntılı bölgeden uzaklaşmak istiyor.

Tokat Belediyesi Plevne karşılaşmasını kazanarak düşme potasından uzaklaşacaklarını ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Antrenörü Ünsal İsmail Kırıcı, “Artık kaybetmeye tahammülümüz yok. Rakibimiz karşısında etkili bir oyun sergileyerek maçı kazanacağımızı düşünüyorum” dedi.
Teknik heyet ve oyunculara yönetim olarak güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ataman ise “Yarın önemli bir sınav vereceğiz. Yönetim olarak teknik heyet ve oyuncularımızın yanındayız. Kazanıp, rahat bir nefes almak istiyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.