Diltaş kolları sıvadı

Diltaş kolları sıvadı

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde bitime bir hafta kala kümede kalmayı garantileyen Diltaş, gelecek sezon için kolları sıvadı. Kulüp Başkanı Ataman, daha güçlü olacaklarını söyledi

Geçen sezonu değerlendiren Ataman, şunları söyledi: “Transferin yüzde 90’ı Ünsal hocanın onayıyla oluşmuştu. Oynadığımız 22 maçın 10’unda puan aldık. Başarısız olduk, play off amaçladık ama olmadı. Maliye ve Sosyal Güvenlik Kurumu maçını alsaydık bugün ikinci maçımızı oynayacaktık. Yönetimin, teknik heyetin, sporcuların hataları var. Bozkurt maçında tea break setlerini öndeyken veriyorsunuz. SGK maçını, Galatasaray maçını böyle veriyorsunuz. Çok heyecanlandı arkadaşlar. Bunlardan dersimizi aldık. Bu ligi tanımak istiyoruz demiştik. Şu an tanıdık” dedi.

Öte yandan ilk kez mücadele ettiği ligde zor bir sezon geçiren ve bitime bir hafta kala kümede kalmayı başaran Konya Diltaşspor, gelecek sezonun planlarını şimdiden yapmaya başladı. Kulüp Başkanı Mehmet Bozkurt Ataman, “Bu ligi tanımak istiyoruz demiştik. Şu an tanıdık” diyerek, gelecek sene için iyi şeyler olacağının sinyalini verdi. Kulüp Başkanı Mehmet Bozkurt Ataman, yeni sezona daha güçlü bir kadro ile gireceklerini ve çalışmalara başladıklarını belirterek, “Yeni sezon için yapılanmaya girdik. Teknik heyetten raporları aldık. Onursal başkanımız Ali Ataman şu an umrede. Allah nasip ederse yakında dönecek. Bu konularda yönetimin alacağı kararla hareket edeceğiz” dedi.
EREĞLİ BEYLİKDÜZÜ’NE BİLENİYOR
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden Ereğli Belediyespor ligin son karşılaşması olan Beylikdüzü maçının hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde sabahları kondisyon ağırlıklı idman yapan Yeşil-Beyazlılar öğleden sonra ise teknik taktik ve topla çalışma yapıyor. Karşıyaka karşısında aldığı yenilgi ile 23 puanla 7. sıradaki yerini koruyan Yeşil-Beyazlılar zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
Beylikdüzü karşılaşmasından galibiyetle ayrılacaklarını ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Sezonun son karşılaşmasını deplasmanda Beylikdüzü ile yapacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımda moraller yüksek. Hedefimiz rakibimiz karşısında en iyi oyunumuzu oynayarak ligi galibiyetle kapatmak” dedi.
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde 22. haftanın programı ise şöyle: 1 Nisan Perşembe: 17.30 Galatasaray-Ankaragücü (TVF 50. Yıl), 2 Nisan Cuma: 13:00 Beylikdüzü-Konya Ereğli Belediye (TVF 50. Yıl), 3 Nisan Cumartesi: 17:30 Bursa Nilüfer Belediye-Karşıyaka DYO (Nilüfer), 13:30 Beşiktaş-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (Akatlar), 17:30 Eczacıbaşı Zentiva-Yeşilyurt (Eczacıbaşı)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.