Diltaş kazanmak istiyor

Diltaş kazanmak istiyor

Tokat Plevne’den aldığı galibiyetle ligde kalma şansını artıran Diltaş Eğitim Kurumu, Bozkurt Belediyesi hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimizin tek hedefi kazanarak rahat bir nefes almak

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde ilk kez mücadele eden temsilcimiz Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, hafta sonu kendisi gibi ateş hattından kurtulmak isteyen Kastamonu Bozkurt Belediyesi ile kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı kritik karşılaşmadan mutlak galibiyet hedefliyor. Rakibiyle puan farkını 4’e çıkarıp, ligde kalma adına önemli bir avantaj elde etmek için çalışmalarını sürdüren Mavi-Beyazlı ekip, sonuca taraftar desteğiyle ulaşmanın da hazırlıklarını sürdürüyor.

Kritik karşılaşmanın hazırlıklarını Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı nezaretinde sürdüren temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Tokat Belediye Plevne’yi set vermeden geçerek puanını 15 yükselten Mavi-Beyazlılar bu zorlu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor.
Kastamonu Bozkurt Belediye karşılaşmasını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Antrenörü Ünsal İsmail Kırıcı, “Geçen hafta deplasmanda Tokat Belediyesi Plevne maçını kazanarak önemli bir galibiyete imza attık. Bu hafta ise kendi sahamızda Kastamonu Bozkurt Belediyesi ile karşılaşacağız. Her iki takım içinde zor maç olacak.  Bu maçı kazandığımız takdirde düşme hattından uzaklaşmış olacağız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularıma güvenim tam” diye konuştu.
FİLEDE DERBİ HEYECANI
Öte yandan Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş bugün karşı karşıya gelecek. Burhan Felek TVF 50. Yıl Spor Salonu’ndaki derbi maç saat 18.00’de başlayacak. Ligde 19’ar maç sonrası Fenerbahçe 49 puanla liderlik koltuğunda otururken, Beşiktaş ise 20 puanla 9. sırada yer alıyor. Sezonun ilk yarısında yapılan maçı Fenerbahçe 3-1 kazandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.