Diltaş galibiyete seviniyor

Diltaş galibiyete seviniyor

İlk kez mücadele ettiği Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde istediği sonuçları alamayan ve oynadığı maçların bir çoğunu konsantrasyon eksikliği yüzünden kaybeden Diltaş, geçtiğimiz hafta sonu ligden düşmesi kesinleşen Tokat Belediyesi Plevne karşısı

Sezonun ikinci yarısında elde ettiği bu ilk galibiyetle ligde kalma yolunda çok önemli bir engeli geçen Mavi-Beyazlı ekip, kalan haftalarda herhangi bir kayıp yaşamak istemiyor. Kendisi gibi ligde kalma hesapları yapan Kastamonu temsilcisi Bozkurt’un Fenerbahçe yenilgisiyle puan durumunda bir üst basamağa çıkan Mavi-Beyazlı temsilcimiz Diltaş, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Kastamonu Bozkurt Belediyesi ile ligde kalma adına çok önemli bir sınava çıkacak. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanmak isteyen temsilcimizde zorlu maçın hazırlıkları mutlak galibiyet parolasıyla başladı.

Öte yandan ligde en iyi istatistiklere sahip oyuncular belli oldu. Voleybol Federasyonu’nun istatistiki bilgilere göre seçtiği en iyi oyuncular arasında bu hafta en iyi blok yapan oyuncu Diltaş’tan Mehmet Almaz seçildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.