Diltaş Eğitim SGK virajında

Diltaş Eğitim SGK virajında

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren temsilcimiz Diltaş, bugün SGK ile sahasında çok önemli bir sınava çıkıyor.

Mavi-beyazlılar kritik maçtan 3 puan çıkarmak zorunda, aksi taktirde işini daha da zorlaştıracak. Geçtiğimiz hafta içinde İzmir’de oynadığı erteleme maçında Arkas’tan 1 puan alan ve ardından hafta sonu o maçın yorgunluğuyla İstanbul’da Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşan ancak güçlü rakibi karşısında set alamayan Mavi-Beyazlılar, ligin 18. haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde SGK’yı konuk ediyor. Konya Atatürk Spor Salonu’nda saat 13.00’te başlayacak kritik karşılaşma öncesi temsilcimizde herhangi bir eksik bulunmuyor. Hedefini mutlak galibiyet olarak belirleyen Mavi-Beyazlılar, saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde değerlendirip zorlu maçtan alnının akıyla çıkmak ve bulduğu bu morali de kalan haftalara yansıtmak arzusunda.

Ligde zor günler geçiren Mavi-Beyazlı temsilcimiz Diltaş, sahasında oynayacağı SGK maçının ardından kendisi gibi ateş hattından uzaklaşmak isteyen Kastamonu temsilcisi Bozkurt Belediyesi ile deplasmanda karşılaşacak.
Öte yandan Aramo Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde bugün oynanacak 18. hafta maçlarının programı şu şekilde: 13:00 Diltaş Eğitim Kurumu-SGK (Konya Atatürk), 13:00 Halk Bankası-Kastamonu Bozkurt Belediye (TVF Başkent), 15:00 Maliye Milli Piyango-Galatasaray (TVF Başkent), 17:00 Ziraat Bankası-Beşiktaş (TVF Başkent), 17:00 Fenerbahçe-Tokat Belediyesi Plevnespor (TVF 50. Yıl), 18:00 Arkas Spor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İzmir Atatürk) Gençler Ligi’nde maç trafiği ise şöyle: 10:00 Halkbank-Bozkurt Belediyesi (Ankara/TVF Başkent 2), 10:30 Diltaş Eğt. Kurumları Spor Kulübü-SGK (Konya/Atatürk), 10:30 Fenerbahçe-Belediye Plevne (İstanbul/TVF 50.Yıl), 13:30 Ziraat Bankası-Beşiktaş (Ankara/TVF Başkent 2), 13:30 Arkas Spor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İzmir/Atatürk), 11:30 Maliye Milli Piyango-Galatasaray (Ankara/TVF Başkent 2)
SULTANLAR GALİBİYETLE TANIŞTI
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde sezonun ikinci yarısında istediği çıkışı yapamayan Ereğli Belediyespor, sahasında Bursa Nilüfer Belediyesi’ni 3-1 mağlup etti. İlk seti 25-15, ikinci seti de 25-19’luk üstünlükle tamamlayan Ereğli Belediyesi, 2-0’lık üstünlüğün verdiği rahatlıkla çıktığı üçüncü sette hatalar yapınca zorlandı. Başa baş geçen bu seti temsilcimiz 25-22 kaybetti. Ereğli Belediyesi, mutlak kazanması gereken maçın son bölümünde ise toparlandı. Bursa temsilcisinin hatalarını affetmeyen Yeşil-Beyazlılar, 4. seti 25-22 alarak, skoru 3-1 olarak belirledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.