Diltaş Eğitim Maliye sınavında

Diltaş Eğitim Maliye sınavında

Aroma Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele veren Diltaş Eğitim Kurumları bugün Ankara deplasmanında Maliye Milli Piyango ile karşılaşacak.

Ankara Selim Sırrı Spor Salonu’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Ligde oynadığı 4 maçta galibiyetle tanışamayan ve topladığı 1 puanla 12 takımlı ligde 11. sırada yer alan Diltaş Eğitim Kurumları, ligde iki galibiyet elde eden ve 5 puanla sıralamada 8. sırada yer alan Maliye karşısına galibiyet parolasıyla çıkacak.

Hafta içi Teknosa Türkiye Kupası’nda 2. Lig ekibi Tofaş’ı mağlup ederek, kupada son 8 takım arasına kalmayı başaran Diltaş, ligde de Maliye engelini aşarak, hem galibiyet hasretini dindirmek, hem de alt sıralardan kurtulmak istiyor. Ligde ilk sezonunu geçiren ve zorlu bir fikstürle maratona başlayan lacivert-beyazlılar, antrenör Ünsal Kırıcı nezaretinde yaptığı çalışmalarla Maliye maçının hazırlıklarını tamamlayarak dün Ankara’ya gitti.
Ligin ilk 4 haftasında istedikleri sonuçları alamadıklarını ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Antrenörü Ünsal Kırıcı, “Zorlu bir fikstürle sezona başlamamızda bu sonuçların alınmasında etken oldu. Ligin yeni takımıyız ve şampiyonluk mücadelesi veren takımlarla üst üste maçlar oynadık. Bu rakipler karşısında iyi mücadele sergilediğimizi söyleyebiliriz. Haftalar ilerledikçe daha iyi oynuyoruz. Maliye karşısında da galibiyet hasretimizi dindireceğimiz kanısındayım” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.