Dikkat çektiler

Dikkat çektiler

Taraftarı karşısına bu sezon ilk kez çeken Torku Konyaspor’da oynanan hazırlık maçı sonrasında takımdaki oyuncuların performansları tartışılmaya başlandı. Taraftarlar gençleri ve yeni transfer Dossa Junior’un performansını beğendi

Torku Konyaspor’un  Raja Club Athletic Casablanca ile oynadığı maçta taraftarlar takımlarını ilk kez izleme fırsatı yakaladı.  Maç sonunda galip gelmenin mutluluğunu yaşayan yeşil-beyazlı  taraftarların maça olan ilgisi de camiayı mutlu etti.  Karşılaşmada bir çok oyuncu taraftarlarca olumlu ve olumsuz eleştirildi.   
 
DOSSA UMUT VERDİ
Torku Konyaspor’un yeni transferi stoper Dossa Junior  oynadığı futbol ile yeni sezon öncesi  taraftarların beğenisini kazandı. Başarılı stoper yer tutuşu, zamanında hamleleri ve oynadığı oyun ile taraftarların beğenisini kazandı. Oyuncunun lig içerisinde bu performansının artarak takıma daha da katkı sağlaması bekleniyor.   
 
MARİCA KIPIRDANIYOR  
Torku Konyaspor’un büyük umutlar beslediği Marica hazırlık maçında oynadığı oyun ve performansla istekli olduğunun sinyallerini verdi. Rumen oyuncunun bu isteği  taraftarlardan olumlu tepki alırken oyuncunun  maç  oynadıkça daha da etkili olmasını umut ediliyor
 
ALBAN MEHA 
Torku Konyaspor’un orta sahada en büyük silahı olarak nitelendirilen yeni transfer Alban Meha ilk maçta izleyenleri hüsrana uğrattı. Yeşil-beyazlı taraftarlar ilk izledikleri Meha’dan daha etkili bir futbol beklemişlerdi. Meha’nın taraftarı karşısındaki ilk performansı biraz hayal kırıklığı yarattı. 
 
VOLKAN FINDIKLI ÖN LİBERO MEVKİİNDE 
Torku Konyaspor genç oyuncusu Volkan Fındıklı stoper mevkii oyuncusu olmasına rağmen hazırlık maçında Aykut Kocaman tarafından ön libero mevkiinde görevlendirildi.  Stoper mevkiinde oyuncu alternatifinin olması  ve Volkan Fındıklı’nın topu oyuna iyi sokma yeteneği Aykut hocanın böyle bir alternatif denemesine  sebep oldu diye düşünülüyor.   Bu maçla birlikte Fındıklı’nın ligde büyük ihtimalle ön libero olarak görev alması bekleniyor. 
 
ÖMER ALİ ŞAHİNER 
Torku Konyaspor’un başarılı oyuncusu Ömer Ali Şahiner sezonun son hazırlık maçında sergilediği futbolla taraftarları umutlandırdı. Şahiner sağ bek başladığı karşılaşmada rakip sahaya bindirmeler yaparak yaptığı ortalar ve verdiği paslarla gol yollarına katkı yapmaya çalıştı. Ömer Ali verdiği bir pasla Uğur İnceman’ı  golle burun buruna getirdi ancak Uğur pozisyondan yararlanamadı. 
 
EN FAZLA DİKKATİ GENÇLER ÇEKTİ 
Torku Konyaspor’da bir çok oyuncu taraftarı umutlandırırken bir çoğu da hayal kırıklığı yarattı. Taraftarı umutlandıran oyuncuların en başında genç isimler geliyor. Maçın 61. Dakikasında oyuna dahil olan genç oyuncuların oyundaki hareketi arttırması taraftarı umutlandırdı. 
 
VEDAT BORA 
Vedat Bora oyuna girdikten sonra gösterdiği performans ve yapmaya çalıştığı olumlu işlerle taraftarın beğenisini kazanırken kendi adına umutların artmasını sağladı. 
 
HALİL İBRAHİM  SÖNMEZ 
Sezon başında Torku Konyaspor kampına katılan Halil İbrahim Sönmez gösterdiği performansla Aykut Kocamanın gözüne girmeyi başardı.  Halil İbrahim  hazırlık maçında oyuna sonradan girdi. Genç oyuncu isteği ve yeteneği ile oyuna hareket katarken  bu başarısını bir de golle taçlandırdı. Halil İbrahim’in bu görüntüsü taraftarı mutlu etti. 
 
ABDÜLKERİM BARDAKÇI 
Geride kalan sezonu Adanademirspor forması ile başarılı bir performansa imza atarak sezon başında Torku Konyaspor kampına katıldı. Bu performansını kampta ki azmi ile devam ettiren Bardakçı Aykut hocanın gözüne girmeyi başardı ve 42 numaralı formayı kaptı. Bardakçı hazırlık maçına oyuna sonradan giren futbolcular arasında olmasına rağmen  faydalı olacağının sinyalini verdi. 
 
TRAORE VE SİSSOKO’DAN BEKLENTİ BÜYÜK 
Hazırlık maçında yeni transferler Traore ve Sissoko’yu çok fazla izleme şansı bulamayan taraftarlar bu oyuncuların kalitesine güveniyor ve sezon içinde takıma katkı sağlayacaklarında bir hayli umutlular 
 
FERHAT TÜRKOĞLU  merhabahaber.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum